Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (364)

plakát

Futurama - Série 5 (2008) (série) 

Tahle série několika dílů na pokračování je ze všech nejslabší. Kdyby díly vyšly, jako filmy (tak jak kdysi Bender's Big Score vyšlo), byly by ty filmy asi fajn. Rozsekání takhle na epizody je hrozné.

plakát

Temný případ - Série 3 (2019) (série) 

Pokud mi druhá série připadala nudná a vleklá, tak pak nevím, jaká je tahle. Vydržela jsem 4 díly, kde se nestalo opravdu vůbec nic. Samotnému "případu" se nikdo nevěnoval (no bodejť, to by na víc než 4 díly ani nevydalo), rozhovory jsou prázdné, nezáživné. Postavy nesympatické, chovající se pitomě. Veliké zklamání.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Mám z tohoto počinu značně rozporuplné pocity. Vizuálně je to skvělý, futuristická Praha dobře funguje, kamera je dobrá (žádný "laciný český záběry"), příběh taky není marný a funguje, ale... Co je to sakra s tím zvukem a mluveným projevem herců? Všichni působí dojmem, že to naprosto znuděně a bez emocí čtou z papíru. Což z toho místama dělá pěkné utrpení... Možná by to bez zvuku fungovalo daleko líp.

plakát

Gran Turismo (2023) 

Jako asi v pohodě sportovní film o autech (nenadchne, neurazí), vlastně tam není ani moc o tý videohře. Kdyby to točil Ben Affleck, bylo by to z toho určitě pětihvězdičkové drama. :-)

plakát

Temný případ - Noční krajina (2024) (série) 

Vůbec nerozumím těmhle špatným hodnocením. To zase nějaký dotčený starý dementy nasral seriál točenej ženskýma? Nebo je urazilo pár explicitních sexuálních scén, kde holky nejsou to "slabší pohlaví"?   Tahle série je skvělá (oproti například sérii druhé, která je fakt otravná a roztahaná). Sice jsem byla překvapena, jak jiným dojmem tato série působí, že oproti předchozím je to hodně hororové/nadpřirozené, a do poslední chvíle člověk vlastně nevím, jestli za tím doopravdy není nějakej ten démon. :-) Což tomu naopak přidává na kvalitě, element tajemna, kdy člověk může jen tušit... A prostředí zasněžené krajiny, dlouhé 30 denní noci a podivné arktické stanice, tomu přidává na intenzitě a dojmu, že tady se stalo provdu něco zlého.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2024) (seriál) 

Hlavní hrdinové jsou mimořádně nesympatiční a absolutně mezi nima nefunguje žádná chemie. Od první chvíle je těžce uvěřitelné, že by si někdo vybrali tyhlety dva k takové práci, a to, že by mezi nima měla být romance je uvěřitelnější ještě hůř. Prvních několik dílů člověk sleduje eskapády těchto naprosto neschopných idiotů (až si říká, jestli to neměla být komedie), pak je pár dílů jakš/takš, ale stejně... Hlavním postavám člověk nevěří vůbec nic. Ne, opravdu tohle nejsou zabijáci, a ne opravdu to nebylo zahráno jako vzrůšo nebo sexy vztah mezi zabijáky. Dvě lopaty, které nejen, že nemají charisma, ale ještě se většinu času chovají iracionálně.

plakát

Marvels (2023) 

Tomu špatnému hodnocení a "hejtu" teda vůbec nerozumím. Konečně něco, co nemá dvě a půl hodiny, není to debilně cringe jak se to snaží si něco dokázat a na něco hrát. Za mě zase koečně udělali u Marvelu dobrej film. Je to zábavná akční komedie, která nemá žádnej skrytej podtext, debilní moderní agendu. Díky normální stopáži to svižně utíká, člověk se zasměje, chvílema je to napínavý, a nakonec to dobře dopadne.

plakát

Na seznamu smrti (2022) (seriál) 

Nakonec tomu tu čtvrtou hvězdu dám. Chris Pratt v této roli mile překvapil. Celkově ale seriál mohl být akčnější (aspoň já jej akčnější čekala), první tři díly jsou pomalé a není vlastně vůbec jasné o co že to tady půjde, ale pak se to rozjede, celá konspirace se odhlasí a má to docela spád. Škoda posledního dílu, který je zase takový trochu ucouraný, jinak by si to možná zasloužilo i tu pátou hvězdu. Ale možná jsem teď jen rozmazlená po druhý sérii Reachera. :-)