Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (364)

plakát

Je to dort? (2022) (pořad) 

Ono vážně existuje ten pořad, který trollej v Simpsonech. A je vážně takovej, jak ho tam popisujou. Všechno může být dort!

plakát

Hotel Hazbin - Pilot (2019) (epizoda) 

Jako by Tenacious D a písničky ze South Parku měli dítě. Lol. Wow, pilot naznačnuje skvělý super bizarní úlet.

plakát

Odebrat z přátel: Dark web (2018) 

Hodně zvláštním způsobem natočený film. Prvních pár minut mi trvalo si na to zvyknout, ale potom. Wow. Když jsem si začala říkat "Tak co se bude dít?" najednou to začalo gradovat, napětí stoupat, úzkost vyletěla na maximum. Za mě skvělý film, který všem doporučuju. Nenechte se ze startu odradit formátem, protože tomu přijdete na chuť a fakt to stojí za to.

plakát

Podruhé mě neoklameš (2024) (seriál) 

Herecké výkony tohoto seriálu by si zasloužily hodnocení "Odpad". Znělku napsat a designoval taky někdo s jednou poslední mozkovou buňkou... Ale protože prvních 6 dílů mě fakt zajímalo jak to dopadne, a co se stalo, dávám jednu hvězdu. Kdyby všechny "twisty" a vysvětlení skončily v tom sedmým díle, tak bych tomu dala i hvězdy tři. Ale kterej dement měl potřebu to takhle vyhrotit a překombinovat? Po shlédnutí posledního dílu do konce mi bylo fakt líto, že jsem tomu věnovala tolik času.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Výborný film. Konečně zase něco trochu vážného, zajímavého.. A nejen prvoplánová stupidní sračka. Baví mě, jak lidi, kteří se neobtěžovali použít u koukání na film hlavu, tomu dávaj špatný hodnocení jen proto, že nedostali odpovědi, který čekali. :-) Film celou dobu buduje skvělou atmosféru, kdy úzkost graduje, vše se smysluplně vyvíjí. Postavy jsou ze začátku nesypmatický úplně všechny, ale časem jim porozumíte. A ačkoli se defacto "nic nestane", tak z tíživé atmosféry je jasné, že stalo, a že to nejhorší teprve přijde.

plakát

Konzultant (2023) (seriál) 

Díly mají po půlhodině, a tato krátká stopáž tomu sedí, a vše funguje. Celou dobu je zde skvěle budována nervozní atmosféra, která dále graduje. Záhadný Konzultant zůstává záhadným až do konce. To, že zde není nic úplně objasněno či vysvětleno, tomu akorát přidává na kvalitě a napětí. Další seriál z produkce Amazonu, který skvěle funguje (a kde si nikdo nemusí na nic důležitě hrát).

plakát

Pán času - Chichot (2023) (epizoda) 

První půlka dílu byla výborná, dobře hororová, Toymaker skvěle zahranej... Ale pak je to zase cringe.

plakát

Pán času - Do modravých dálav (2023) (epizoda) 

No nebylo to tak hrozné, jako ten předchozí, ale stejně mi to přišlo takové prázdné, spousta až zbytečnýho mluvení, ale jinak nic… Furt nevím, co si o vzniku týhle nový série myslet.

plakát

Na maděru (2023) (seriál) 

Haha. Už dlouho jsem se u ničeho tak nepobavila, jako u tohohle seriálu. Je to jako Pařba ve Vegas, která je zároveň black opps operace. To je přece geniální kombo, k tomu všechny ty scénky, hlášky... Jako skvělá akční komedie to skvěle funguje. A ty pobouřený komentáře mě tady fakt baví, lidi evidentně vůbec nepochopili o co tady šlo. Stačí se podívat na ostatní tvorbu týhle trojce, a bude vám naprosto jasné, o co půjde. Za mě nejlepší oddechovka tohoto roku, a jedna z nej věcí, který Netflix vůbec vydal!