Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (364)

plakát

Rekrut (2022) (seriál) 

Ze začátku mi to přišlo jako taková odlehčená verze špiónského románu Toma Clancyho. Nakonec to zase tak odlehčený není. Zápletka sice není tak hrozně deep a zamotaná (z toho asi ten pocit odlehčenějšího dojmu), ale celé to funguje moc dobře. Hlavní hrdina je prostě ucho, taky má být, je mu 24. Postavy nejsou trapné, nic zde není na sílu tlačeno nebo nuceno. Těším se na druhou sérii.

plakát

Pán času - Zvíře z hvězd (2023) (epizoda) 

Mohlo to být super hezky nostalgické, místo toho je to transwokenonbinarní cringe. A když je něco trapně debilní vůči mužům, mohu říct, že je to sexistické?  Why?!

plakát

Jsou světla, která nevidíme (2023) (seriál) 

Ačkoli jsem nečetla knižní předlohu (což je dle komentářů asi dobře), myslím si, že by této minisérii slušel ještě jeden díl. Některé ze vztahových linek by si zasloužily trochu více vysvětlení jejich vývoje. Ale i tak to byl jeden ze seriálů, který se vás dotkne.

plakát

Loki - Season 2 (2023) (série) 

Asi nejlepší věc, co Marvel za poslední tři roky natočil.

plakát

Liga spravedlivých - Série 1 (2001) (série) 

Série není špatná, ale všichni superhrdinové jsou tady docela másla a moc svý schopnosti nezvládaj. Ještě, že maj toho Batmana…

plakát

Medvěd (2022) (seriál) 

Wow. Už dlouho jsem neviděla nic takhle silnýho. Na to, že jsou to relativně krátké epizody, je neskutečný, co všechno v nich je, a jak skvělé je to vše zahráno. Nepamatuju se, kdy naposledy ve mě něco vyvolalo tolik emocí (od radosti a slz štěstí až po nasranost, smutek a úplnou zoufalost). WOW!

plakát

Fotři (2023) odpad!

Pardon! Ale od začátku se tam všichni chovaj jak naprostí čuráci (nemyslím Billa Burra!, ale všechny ty "moderní" lidi kolem něj), že se na to nedá koukat. Prvních 20 minut člověk může s humorem pozorovat jeho hejt na tyhlety dementy, ale dýl to vydržet nejde, jelikož i Bill Burr jen opakuje svoje staré vtipy.

plakát

Paní Davisová (2023) (seriál) 

Nemůžu se prostě rozhodnout, jestli to bylo dobrý a nebo špatný. Anebo něco mezi tím. Fakt nevím, kam tento počin zařadit. Byla to scifi komedie, která nebyla zase tak vtipná?

plakát

Bratrstvo nesmrtelných (2021) odpad!

Huh. Vypadá to jako prvotní nápad na film, kterej rychle někdo splácnul, než to někdo přetočí a pustí ven ofiko verzi. Efekty made in cracknutý photoshop 1.0.