Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Zmizelá (2014) 

První polovina téměř bezchybná, divák netuší, kdo vlastně mluví pravdu a komu věřit. Od onoho zlomu se ale film zásadně mění a druhá polovina filmu značně zaostává. Když jsem viděla film poprvé, dalo se to překousnout, podruhé se to neskutečně vleklo.

plakát

Wimbledon (2004) 

Achjo, kéž by to nebylo od začátku tak jasné, jak to dopadne .. a jak to bude probíhat.. čekala jsem, že se to alespoň zvrtne, ale né. Od začátku do konce byl film přesně podle očekávání. Vyzdvihuje ho ale parádní "finálový zápas".. ty myšlenky, co se honí hlavou Peterovi Coltovi, joo ty maj něco do sebe!

plakát

Datel Woody (1999) (seriál) 

Datel Woody - pohádka mého dětství.. kde jsou ty časy, kdy nesměl každé ráno před školou chybět tenhle animák ?

plakát

Noe (2014) 

Na film jsem se šla podívat s tím, že uvidím něco graficky skvělého, proto bylo moje očekávání splněno. Mělo to jasný příběh, mělo to spád .. asi nejsilnější moment nastal, když Crowe mával s nožem nad dvojčaty. Jasně, bylo to předvídatelné (kdo si myslel, že "zlý člověk" přežije?) Jistě, bylo tam i plno nesmyslů (sežral zvíře, když byl od každého jeden samec a jedna samice - wtf?!) A co ta věta na konci - milujte se a mějte děti? Vždyť jediní chlapi byli strýcové, táta a děda těch dvojčat! Ale jak říkám, já chtěla vidět dokonalé vizuální efekty, takže za mě slabší 4*

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Miluju Friends! Je to můj nejoblíbenější seriál a strašně mě mrzelo, když jsem shlédla poslední sérii a věděla, že další už nebude. Když se chci opravdu pobavit, volím zásadně tuhle "šestku" bláznivých přátel ! :)

plakát

Revival (2013) 

Dlouho jsem se u filmu tak nebavila. Osobně ho považuju za jednu z nejlepších českých komedií. Jediné co mi vadilo byl na můj vkus až příliš rychlý konec. Od filmu jsem toho příliš nečekala a velmi příjemně mě překvapil. Určitě jsem ho neviděla naposledy.

plakát

Je to i můj život (2009) 

Je jenom hodně málo filmů, které mě dokážou rozbrečet a tomuhle se to povedlo.. Dokonalé zpracování, dojemný a tak krutě opravdové.. nemám slov, dokonalé!

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

Dětská láska na první pohled. Ona se do něj zamiluje na první pohled, potom ztrácí iluze, ale kdykoliv ho uvidí, zamilovává se znova a znova. On necítí nic, postupně zjišťuje, že tu holku vlastně miluje a nevyzná se v sobě. Oba jsou ještě děti a právě to je na tom krásné. Dokonale zpracovaný film, který má příběh, nenudila jsem se u něj, chvílema jsem se usmívala a celou dobu s oběma soucítíla. Skvělý styl vyprávění, ani mi nevadilo, že některé fráze slyším 2x. Film mě naprosto dostal, určitě to není naposledy, co jsem ho viděla. 95%