Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Pohádka
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (53)

plakát

Dvě slova jako klíč (2023) 

Rozhodně to není film pro mladé obecenstvo...myslím si, že k němu musí člověk dozrát. Na začátku mi přišel poměrně svižný, pak tempo zpomalilo, uprostřed až trošku nudilo. Ke konci zase fungoval lépe. Každopádně poskytuje řadě lidí ujištění, že to co si myslí, že je důležité, skutečně důležité je:-) Teda těm, co už tam došli....P.S zvukové efekty v indické části filmu dost rvaly uši...za to jedna hvězda dolů.

plakát

Krakonošovo tajemství (2022) (TV film) 

Pro mě překvapení...fajn pohádka s dobrým a logicky vystavěným příběhem, který je podpořen dobrými dialogy. Spokojenost. Osvěžující a propojující je postava Ondry Sokola...bez něj by to bylo příliš ponuré. P.S. Jak tady píše více hodnotitelů, také bych přála Krakonošovi nějakou pěknou ženu:-)

plakát

Jak si nevzít princeznu (2021) (TV film) 

No...koukala jsem se hlavně kvůli Adamczykovi, kterého mám ráda...začátek dobrý...zbojníc takoví zbyteční...konec dost zmatený....celkový dojem 50:50. Myslím, že z toho cestování časem se dalo vytěžit mnohem víc. Za Frýdlant se přikláním k vyššímu hodnocen, takže 3 hvězdy.

plakát

Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021) 

Skvělý film, všichni herci hlavních rolí výborní ve svých postavách. Smála jsem se na mnoha místech...výborná zábava.

plakát

Román pro pokročilé (2019) 

Laciný film narvaný nepřetržitou reklamou, která nechybí skoro v žádném záběru. P.S. Jedna hvězda, protože je to lepší než Trhala fialky dynamitem:-):-)

plakát

Martin a Venuše (2012) 

No teda nic moc... Rozpačitý pocit, moc mě to nebavilo, holčičky hrály na můj vkus dost toporně, rodiče žádná hloubka, jen povrchní dialogy. Asi dva nebo tři dobré vtipy. Občas hezké záběry přírody. Děj nuda, občas nepochopitelné "odbočky" viz Kraus a jeho vycpaniny.. jaktože o tom pak Boková s někým aspoň nemluvila?...Chápu, že ve filmu nemusí být všechno vysvětleno doslova, ale tady přece jenom spousta věcí byla tak silně nelogická až mi to vadilo.. Zkrátka nic moc.

plakát

Cena za štěstí (2019) 

Zvláštní film. Pár vtipům jsem se zasmála, pak měla chvílema pocit, že v některých kumulovaných scénách už té deprese bylo až až... Ale celkově mě to zaujalo, byl to film jiného typu, než jaké jsou v Čechách poslední dobou točeny. A za tu jinakost a za to, že ve mně vzbudil určité emoce a napětí dávám 4 hvězdy. P.S. Jsem ráda, že to nakonec všechno dobře dopadlo a ta depka nebyla až tak velká...ale pár věcí mám s otazníkem (logika ne vždy úplně fungovala...)

plakát

Ten, kdo tě miloval (2018) 

Nevybočující průměr, přežít se to dalo, ale byla to docela nuda. Bod navíc za to, že Norisová opravdu vypadala jako unavená vdova a nezářila po týdnu po pohřbu s novým fešákem.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Úžasný film. Obrovská síla, zatlačilo mě to úplně do židle. Miluju filmy, kde mě pohltí tento silný pocit a už dlouho se mi to nestalo. Samozřejmě obrovskou roli hraje úžasná hudba skupiny Queen, ale zasazená do rámce životních událostí v tomto filmu je to teprve bomba.

plakát

Teorie tygra (2016) 

Komedie? Tohle přece není komedie...?! On se u toho někdo smál? V půlce filmu jsem byla velmi rozpačitá...ke konci již film nabral sílu... Souhlasím se zdejším komentářem..nejlepší scéna s Kohákem u auta...výstižné...každý má volbu.