Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (44)

plakát

Sedm psychopatů (2012) 

Dlouho jsem váhal, jestli pro svou nevšednost nedám tomuto šperku 5*. Nakonec to zůstalo u čtyř, ale musím vypíchnout krásně zahraného psychopata v podání W. Harrelsona, který se mi vskutku líbil. Colin Farrell nezklamal a potvrdilo se, že je to jeden z mých oblíbených herců. Nádherná písnička The first cut is the deepest.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Přívrženec knihy a Tolkienovy tvorby snad nemůže dát nic jiného. Film byl dobře zpracovaný, mě osobně Peter Jackson nezklamal, naopak docela mile překvapil. Bál jsem se rozdělení na tři díly, když kniha má přes 200 stran, ale Jackson to vcelku dobře zarežíroval a právem to je film roku.

plakát

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001) 

Říkal jsem si zda je vůbec možné přetáhnout suprovou atmosféru z knihy do filmu. Musím přiznat, že se to řežisérovi povedlo, je to bezpochyby jedno z nejlepších fanatsy filmů.

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Nejlepší western jaký jsem měl tu čest kdy vidět. Bezpochyby jeden z nejlepších filmů. Prostě neskutečná paráda od Leoneho.

plakát

Rozmarné léto (1967) 

Jiří Menzel pojal film skoro přesně podle knihy. Mluva jež byla použita do tohoto filmu zcela odpovídala knižní předloze a to mě velice příjemně překvapilo. Film jednoznačně kulturního rázu.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Sherlock Holmes, vynikající detektiv s brilantní dedukcí. Napsáno skvěle v podání A.C.Doyle. Roli tohoto detektiva stvárnil úžasným způsobem Robert Downey Jr. a tím se u mě vyhoupl do top10 oblíbených herců. Dobrý film, se skvělými visuálním provedení. Nelze hodnotit jinak než nejvýše.

plakát

Sunshine (2007) 

Člověk si až díky tomuhle filmu uvědomí jak je neskutečné, že existuje slunce a co víc, že spolu s planetama lítají a vznášejí se v prostoru. Není to neskutečné ? Zaslouží si 4 krásný hvězdičky. Slušný film. Děkuji za nádherné video efekty pane Boyle.

plakát

EZO.TV (2009) (pořad) 

Jedna hvězda za Vlastu Plamínka a jeho zebru !!

plakát

Holky v balíku (2006) 

Tenhle typ holek, tedy zrovna nevyhledávám. Jsem fanda detektivek a proto 1 a tři čtvrtě.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Naprosto fenomenální dílo, které diváka upoutá hned od začátku pestrou hudební vložkou a vtipným začátkem. Celý film je pak veden ve stejném duchu, který je vylepšován pouze vtípky směrem k Felipemu. Dokonalá komedie, která si právoplatně zaslouží komentář a 5 hvězdiček.