Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Obsahy (8)

The Matrix Revolutions Revisited

The Matrix Revolutions Revisited (2004)

Bezmála tříhodinová kompilace dokumentů nacházející se na jednom z disků kolekce The Ultimate Matrix Collection. Obsahuje části:
Crew – Dokument vyprávěný převážně kameramanem Billem Popem. Popisuje jednak svoji práci a zabrousí také do tvorby vizuálních efektů a miniatur použitých pro natáčení akčních scén. Délka: 25 minut.
Hel – Rozbor úvodní akce Matrixu Revolutions, která byla specifická tím, že část bojovníků se pohybovala po stropě. Délka: 28 minut.
Siege – Rozsáhlý dokument o tvorbě vizuálních efektů a miniatur použitých pro akční sekvenci obléhání Zionu. Délka: 40 minut.
Super Burly Brawl – Detaily stojící za závěrečným soubojem Nea s Agentem Smithem vysoko nad městem i v zaplaveném kráteru. Délka: 17 minut.
New Blue World – Vyprávění o vizuální tvorbě města Zionu a vesmírné lodě Nabucodonosor, včetně návaznosti na první Matrix. Délka: 26 minut.
Aftermath – Dokument zaměřený na postprodukci, tedy opět na vizuální, ale i zvukové efekty. Obsahuje rozhovor s Donem Davisem na téma tvorby hudby pro Matrix. Délka: 40 minut.

The Matrix Reloaded Revisited

The Matrix Reloaded Revisited (2004)

Tříhodinová kompilace dokumentů nacházející se na jednom z disků kolekce The Ultimate Matrix Collection. Obsahuje části:
Enter The Matrix – Cutscény natočené speciálně pro videohru Enter The Matrix, doplňující události odehrávající se na pozadí filmu Matrix Reloaded. Tato část obsahuje i několik málo minut komentáře hlavních aktérů Niobe (Jada Pinkett Smith) a Ghosta (Anthony Brandon Wong), nicméně nejedná se o dokument o tvorbě hry Making 'Enter the Matrix'. Délka: 42 minut.
I'll handle them – Dokument o tvorbě souboje Nea se stráží Merovingiana v jeho velkolepém sídle. Délka: 17 minut.
Car Chase – Podrobný dokument o tvorbě dálniční honičky včetně souboje Morphea s Agentem a náročné práci s kamerou i vizuálními efekty. Car Chase není totožné s Crash Course nacházející se mezi bonusy na dvoudiskové edici filmu Matrix Reloaded. Délka: 55 minut.
Teahouse fight – Náhled do pozadí souboje Nea se zkušeným aktérem bojových umění Collinem Shou hrajícího postavu Serapha. Délka: 7 minut.
Unplugged – Veškeré detaily o souboji Nea s 80 kopiemi Agenta Smithe. Rozhovor s Woo-ping Yuenem o tvorbě choreogrefie, s Johnem Gaetou o tvorbě vizuálních efektů a další... Délka: 40 minut.
The Exiles – Dokument o tvorbě vizuálních efektů pro přední Merovingianovy bojovníky – dvojčata v bílém. Obsahuje navíc rozhovory s Persephonou (Monica Bellucci), Klíčníkem (Randall Duk Kim) a Architektem (Helmut Bakaitis). Délka: 18 minut.

Da Ali G Show

Da Ali G Show (2003) (seriál)

Volné pokračování britské televizní Ali G Show, kde Sacha Baron Cohen jako rapper a typický zástupce homies z ghetta vedl interview se známými osobnostmi záměrně hloupým a nechápavým stylem. V tomto pokračování známé taky jako Ali G in da USAiii se Sacha Baron Cohen vydal do USA, kde opět zpovídá zdejší seriózní lidi svým osobitě vtipným způsobem. Show je prokládána vstupy jeho známého Kazachstánského alterega Borata a nově také Brüna, rakouského homosexuálního narcisisty zajímajícího se jen o módu a pohledné muže.

Seznam epizod:
101: Law
102: War
103: Politics
104: Art
105: Science
106: Belief
201: Respek
202: Rekognize
203: Peace
204: Realize
205: Jah
206: Realness

Foo Fighters: Everywhere But Home

Foo Fighters: Everywhere But Home (2003) (koncert)

Nástupce legendární Nirvany, grungová (podžánr alternativního rocku, inspirovaný hard rockem a hardcore punkem) kapela Foo Fighters vydala toto hudební DVD krátce po skončení série koncertů, předně představujících jejich tehdejší nové album "One by One" vydané roku 2002. Diváci však také nebyli ochuzeni o řadu starších hitů. Everywhere But Home nabídne kompletní videozáznam z koncertu v Torontu, pár vybraných písní ze starších koncertů ve Washingtonu a Slane Castle (Irsko) a kompletní audiozáznam z představení v Reykjavíku.

Playlist:
1. All My Life
2. My Hero
3. Breakout
4. Have It All
5. Generator
6. Learn To Fly
7. For All The Cows
8. Stacked Actors
9. Low
10. Hey, Johnny Park!
11. Monkey Wrench
12. Times Like These (Acoustic)
13. Aurora
14. Tired of You
15. Everlong

Blink 182: The Urethra Chronicles

Blink 182: The Urethra Chronicles (1999)

Dokument o jedné z nejznámějších a nejoblíbenějších punkrockových kapel své doby - Blink 182. Prokládaný záběry z koncertů a natáčení videoklipů nám postupně představuje všechny 3 členy kapely, jejich záliby mimo muziku a další základní informace ze života. Vše je zpracováno zábavnou formou a okořeněno hutnými puberťáckými vtípky. Na závěr jsou přiloženy videoklipy: Dammit, Josie, What's My Age Again, All The Small Things, Adam's Song.

Tam kde kluci nejsou 8

Tam kde kluci nejsou 8 (1997)

Robert Cunningham je bohatý podnikatel, bohužel předčasně zemřel a jelikož nemá žádné příbuzné, rozhodl se rozdělit veškerý majetek mezi svých pět milenek. Přál si však také, aby k sobě necítily žádnou nenávist a naučily se spolupracovat, proto své jmění pohřbil do truhly na dno oceánu a každé zanechal právě jeden klíč, potřebný k otevření jednoho z pěti zámků. Dívky předčily veškerá očekávání a spolupracovaly tak, jak se Robertu Cunninghamovi nezdálo ani v jeho nejdivočejších snech. "Where the Boys Aren't 8" patří nejen mezi nejoblíbenější díly celé série, ale také mezi nejpodařenější lesbické pornofilmy vůbec.

Šest v tom - Pilot

Šest v tom - Pilot (1997) (epizoda)

Pilotní díl seriálu, u nás známého pod názvem "Šest v tom", nás uvede do děje a seznámí s obyčejným, ale přitom zajímavým životem tří párů. Manželé David a Karen, úspěšní v práci poznávají, co to znamená starat se o malého syna. Pete a Jenny se chystají založit rodinu a připravují se na čím dál tím více blížící se narození dítěte, zatímco Adam a Rachel se teprve poznávají. Adam je přesvědčen, že Rachel je láska jeho života a proto, aby ji přimněl opustit stávajícího přítele je dokonce schopen se nahý postavit před její dům a začít zpívat...

Šest v tom

Šest v tom (1997) (seriál)

Lehce komediální, romantický, ale místy také vážný britský seriál navazující na svůj pilotní film Cold Feet zobrazuje hořkosladký život tří párů v Manchesteru přesně takový jaký je, se vším všudy, s láskou, nadšením, smíchem ale i nevěrou, zklamáním a pláčem. Proložený typicky britským humorem představuje divákovi svět obyčejných lidí neobyčejným a poutavým způsobem...

Reklama