Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Zmizelá

Zmizelá (2014)

Tak tedy - včera jsem na tomto filmu byl v kině. Nikde jinde se na tento film nedívejte, jen v kině. Naprosto doporučuji!!! Kdo viděl trailer, tak si udělá názor, jak to bude vypadat. OMYL! Film naprosto překvapí a to ve všem. Výkon, který předvedla Rosamund Pike je hodný Oscara a jestli na tuto cenu nebude minimálně nominovaná, tak mě akademici pěkně naštvou. Ben Affleck je všeobecně skvělý herec, Neil Patrick Harris měl kvělou vedlejší roli a Missi Pyle v roli otravné, slavné moderátorky byla fascinující. Skělá režie, scénař, hudba, herci, děj, zkrátka vše! Že by jsme viděli Oscary ověnčený film? Doufám, že to tak bude. Stojí za to tenhle film vidět a garantuji vám, že vás nezklame!

Zdrojový kód

Zdrojový kód (2011)

Tenhle film mě nezklamal a vydržel sem u něho celou dobu, bez jediné přestávky. Taky Michelle Monaghan byla jako vždy výborná.

Kamarád taky rád

Kamarád taky rád (2011)

Strašně jsem si tenhle film oblíbil a taky Milu Kunis. Možná až trochu moc sprostých slov, ale to je vedlejší ;) Rozhodně doporučuji shlédnout aspoň jednou, ten čas sem vám vrátí s plnou zábavou..... :)

Jack Reacher: Poslední výstřel

Jack Reacher: Poslední výstřel (2012)

Víte, jakmile Tom Cruise natočí nějaký akčni krimi thriller a vždycky, když se na nějaký takový film podívám, mám pocit, že ty postavy, které Tom hraje, umí být neuvěřitelně klidné, například snímek Zatím spolu, zatím živí s Cameron Diaz. Film má úžasný příběh, scénář, herce a navíc mě překvapil na takový film nízký rozpočet. Film mě hodně bavil. A na to, že je Tomovi přes 50, je pořád ve formě. Dal bych čtyři hvězdy, ale kvůli nádherné, talentované Rosamund Pike dám hvězd pět. Rosamund to sehrála velice dobře a navíc je ve filmu neuvěřitelné krásná a sexy a po tomhle filmu se stala jedna z mých top hereček.

Černobílý svět

Černobílý svět (2011)

Velmi krásný, emocionální snímek o "jiných" lidech, kteří se u vás nemůžou ani vyčůrat. Dlouho jsem neviděl takové velmi dobře udělané drama. Výborný děj, scénář, herci, prostředí. Viola a Octavia jsou velmi srandovní a sehrály to dobře (Nedivím se, že Octavia dostala Oscara, Zlatý globus i SAG Award - oprávněně a Viola taky oprávněně dostala SAG Award). Emma Stone mě ve snímku překvapila, akorát ji víc slušely dlouhé vlasy, než ty kudrnaté a Jessica Chastain byla úžasná, jen by mohla mít ve filmu alespoň o dvě až tři scény víc a Bryce Dallas Howard rozhodně méně scén, protože jsem už myslel, že rozbiju počítač, jak mě tou rolí štvala. Je to úžasný film ani jednou jsem ho nepozastavil a to se mě stává málokdy. Doopravdy doporučuju a přiznám se, že mi u filmu párkrát spadly slzy. Nádhera!

Do Říma s láskou

Do Říma s láskou (2012)

Tak tenhle film mě ohromě pobavil. Ovšem myslím si, že Penélope Cruz by tu měla mít více prostoru a Woody Allen méně, protože na mě budil dojem otravného dědka, který nechce za každou cenu jít do důchodu, ale neuvědomuje si, že už tam je. Alec Baldwin byl docela v pohodě, ale měl jsem pocit, že je ve filmu až moc vlezlý. Klidně by vám vlezl až do postele. Roberto Benigni mě skvěle pobavil, představte si, že by se tohle stalo někomu z nás. Film měl hlavu i patu, a hudba byla velice osvobozující. Nechápu tady některé lidi, kteří se tady snaží hrát na pravé kritiky. Film, který si už pustíte si máte užít, ne na něm hledat plusy nebo mínusy. Každopádně hned po Půlnoci v Paříži je to můj druhý nejoblíbenější film od Woodyho. Doporučuju se na to podívat, ale za vlezlého Aleca a senilního, akčního Woodyho dávám čtyři hvězdy.

Temné stíny

Temné stíny (2012)

Prostě další Burtonovka jak se patří...Eva Green tady má roli ženské, kterou byste radši nechtěli potkat. Výborná Helena Bonham Carter i Michelle Pfeiffer. Film je vtipný, krapet strašidelný.. Některé lidi to nemůže bavit, ale mě jo a určitě spoustu lidí taky...Fakt bezva práce. O Deppovi samozřejmě taky v dobrém ;)