Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (6 936)

plakát

Absolutní moc (1997) 

Trochu slabší, ale koukatelný to je.

plakát

Abstinent (2019) 

Když jsem potkal Úsměvy smutných mužů se Švehlíkem, tak jsem si odškrtl kolonku filmů s tématem alkoholismu, což je jedno z témat, které opravdu nemusím, ale bylo to kvalitní, silné, věrohodné, dobře zahrané. Tahle teen verze podobného je jen sotva průměrná, slabá, nevěrohodná, ale aspoň dobře zahraná. Malej Trojan jede, ale tohle povrchní nic, co si hraje na děsně něco vážného, nezachrání.

plakát

ACAB: Všichni policajti jsou parchanti (2012) 

Sollimův slabší film, ale na zajímavé neotřelé téma - těžkooděnci na fotbale proti rowdies. Takové italské Proč z pohledu policajtů, kteří jsou v soukromí dobří tragédi. Rázné řešení problémů typu potírání nácků a čištění Itálie od balkánců a cikánů trochu připomíná přístup brazilského Tropa de Elite. Americká korektnost stranou.Bravo.

plakát

AC/DC: Live at River Plate (2011) (koncert) 

Vzorový záznam koncertu z Buenos Aires z roku 2009. Technicky perfektní v kombinaci s divokým jihoamerickým publikem, které skvěle spolupracuje od začátku do konce. K absolutní dokonalosti mi chyběl v playlistu song Moneytalk.

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Tak tohle byl rok jima Carreyho - Maska, Blbý a blbějí a ted tento film. Ve své době explozivní zjevení - pak už tuto pózu jen opakoval, ale zápletka v rámci žánru solidní.

plakát

Ace Ventura 2: Volání divočiny (1995) 

Oproti jedničce trapná nastavovaná kaše, ale při porodu uměleho nosorožce jsem šel absolutně do kolen a to smíchy.

plakát

Áčko (1997) (pořad) 

Diskuzní pořad Tv Nova z devadesátek odpoledne, který se tvářil strašně vážně a undergroundově a nakonec se jim to i podařilo, když to po nějakém díle o homosexuální prostituci zakázali. Ale jo, občas to tématy bylo aktuální nebo i odvážné tematicky, ale v té záplavě milionu dílů je zpětně největší dojem, že to působilo hrozně naivně amatérsky skoro až nezaslouženě.

plakát

Adam a Eva 2001 (2001) (TV film) 

Sympatický poetický film o dvou mladých lidech, kteří hrajou velice autenticky a dobře.

plakát

Adam sucht Eva (2014) (pořad) 

Nejlepší verze těchto pořadů ( nahatí kluci holky na karibském ostrově ) je původní holandská ( Adam zoekt Eva ) a nejodvážnější je maďarská ( Adam keresi Eva ) .Není to tak impotentní jako americká verze která kostičkuje intimní místa, aby náhodou nebylo něco vidět Jako čistě reality show je to nuda, jako pohled na nahatý holky to funguje jako dobrá pokoukaná asi jen dvacet minut ale jako můj sen dovolený a přírodopis to funguje parádně a za to dávám hvězdy. Akorát bych tu dovolenou bral asi s někým jiným a určitě bych tam netrapil ty soutěže,

plakát

Adam Zkt. Eva (2014) (pořad) 

Reality show kde, parta nahých lidí soutěží na ostrově Mogo Mogo souostroví Pearl Island u Panamy , trochu to připomíná survival soutěže, ale není to tak zábavné jako legendární Pago Pago. Nizozemská verze je originál následovaná americkou verzí, německou ( Adam sucht Eva ) nebo maďarskou Adam keresi Eva. Krásný ostrov a nahatý holky jsou zábavný jeden díl, pak to je dost nudná podívaná o ničem.