Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (2 479)

plakát

John Wick (2014) 

Ty tři hvězdičky jsou jen za střih, kameru a Kýnův kamenný xicht. Natočené je to opravdu svižně a v rámci žánru nepochybně skvěle, ale nic to nemění na tom, že je to jen další bezduchá sračka plná střílení a zabíjení. To se tak jednou jeden páníček rozhodl, že pomstí pejska a šel střílet do lidí. Zabil přitom asi tak půlku obyvatel Ruské federace včetně jistě mnoha nevinných otců od rodin, po nichž zbyl jen nářek nebohých vdov a smutných dětí. Ne, vážení, znova už nepotřebuji vidět tuhle americkou násilnickou sračku, která nás učí, jak se perou kulky do lidí. Někdo by si měl uvědomit, že nebýt tam ta dobrá kamera a střih, vyměnit Kýna za Dolfíka Lundgrenovic či jiného sračkoidního akčního hrdinu, tak zbyde jen další akční béčko (či céčko?) pochybných kvalit. Ona totiž i sračka jde natočit efektně Hollyúdsky.

plakát

San Andreas (2015) 

Tohle zjevně netočil Emmerich. Efekty sice skvělé, ale práce s nimi a napětím téměř nulová. To vám zase jednou jako v Transformerech padají budovy a hrdinům se nic nestalo. Ještěže tam je Alexandra Daddario se svými dvěma přednostmi - ty její jasné zelené oči jsou vskutku půvabné. A samozřejmě nestárnoucí sexy Carla a nafouklý důchodce pan Skála. Jo, byla to zábava, ale mohla být i větší.

plakát

Tohle je ráj (2012) 

,,Umím lízat koule a kouřit zároveň." Jo, tak to je skutečně síla. Mohla to být skvělá komedie, kdyby to netočili vylízaní masožraví Amíci s konzumentským mozkem neschopným pochopit hodnoty alternativně žijících komunit, jaké se nám film snaží s nechutně ujetou nadsázkou podsouvat. Takto je to jen další neinteligentní komedie z hnUSA. MalinaKermuž je však modrookou ozdobou celého filmu a Paul Rudd hraje tak zábavně, že se na to dá dívat.

plakát

Orel Eddie (2016) 

Byl nejhorší a tak trochu retard, ale přesto hrdina olympijských her. Příjemná životopisná podívaná, která nenudí a občas i docela pobaví. Dokonce ve vás vyvolá touhu sebrat nějaká dvě prkna, vylézt na střechu a sjet dolů, jen pro ten pocit božského letu. Jako bonus skvělý Jackman.

plakát

The Zero Theorem (2013) 

Tak to mě fakt dokáže nasrat. Po letech si zase pustím Terryho film v domnění, že stařík není úplně senilní a debilní a zvládl třeba dalších 12 opic nebo někde dohledal své časy mládí, kdy měl ještě smysl pro humor. Tento film pro mě má nulovou hodnotu, ale poprsí a šarm Melánie Thierry vybojovaly 7,7546%. Stále nám tu ovšem přebývá asi nějakých 92% naprosté beznaděje a debility. A za ten závěr by si pan režisér zasloužit nakopat do prdele. Takhle okrást diváka o 100 minut života, to by mělo být trestné. Kdo mi ten promrhaný čas proplatí? Ještěže je na světě dost úchyláků, kteří se u podobných ujetých filmů ukájejí a pak si honí triko nad tím, jak film obdivují - paralela s rozprsklým cákancem sračky na stěně v galerii, v němž podobní magoři vidí bravurní naplňující umění. Jinak by totiž Terry asi už neměl ani na chleba a nikdo by ho nebral vážně.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Dám sice za pět, ale nijak zvlášť z toho odvařený nejsem. Od Spielberga jsem čekal něco více naplňujícího jako třeba Minority Report spíš než něco více pro mrňata jako třeba E.T. Tenhle pubertální virtuální E.T. nářez je sice divoká a dobře natočená jízda, ale nějak se nemůžu zbavit dojmu, že nás Spielberg tak trochu popcornově ojebal. Raději si pustím staré dobré Total Recall s Arnoldem, které sice nemá tak dobrého režiséra, jenže zato lépe zahřeje u srdíčka a okouzlí svou dokonalou sci-fi zápletkou. Jo, stará škola je stará škola.

plakát

Něco na té Mary je (1998) 

Nj, kdo by nemiloval mladou Cameron Diaz se spermatem ve vlasech? Sešla se tu skvělá sebranka herců a ujetě zapletená zápletka. To je právě jedna z těch příjemných bláznivých komedií, které nezapadnou a nikdy na ně nezapomenete.

plakát

Spící agent (2015) 

Krvavá kravina pro zhulenou mládež, která je ovšem ozdobená půvabnou dívčinou a nejedním skvělým hercem. Jo, Kristen Stewart umí být víc než jen škaredá krátkovlasá lesba.

plakát

Anihilace (2018) 

Sci-fi lahůdka, která mohla být daleko lepší, kdyby se autor vykašlal na všechny ty snahy o uměleckou tvorbu. Mohlo to být za pět, nebýt těch unylých a zbytečných flashbacků. Mohlo to být za pět, kdyby to bylo víc jako Vetřelci a míň jako nějaká artová sračka. Mohlo to být za pět, kdyby si Natálka rozpustila vlasy a ukázala ko... Taky tam mohli ještě logicky vysvětlit, proč se to vagíní komando nemohlo vynořit u majáku ze strany od moře. Cesta by jim totiž netrvala mnoho dnů, ale pár minut. Film by pak byl samozřejmě o ničem. Stačilo však zmínit, že všechny lodě potápí zmutovaná sardinka nebo tak něco. Jo a Natálka neukázala ty ko... ty komediální schopnosti.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Ideální romantický snímek pro všechny feťáky. Jinak je to odporný hnus, z kterého srší tolik negace, debility a beznaděje, že by to pokazilo náladu i zhulenému klaunovi. Jediné pozitivum je tělo Jennifer Connelly.