Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Recenze (17)

plakát

Po životě - Série 3 (2022) (série) 

Celou třetí sérii sledujeme, jak hlavní postava nemá vlastní hlavu a musí si nechat poradit od druhých.

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Tohoto Spider-mana s Tomem Hollandem jsem si již od prvního dílu moc neoblíbil. Zkrátka se mi nelíbil Spider-man, který je hodně mlád. Dvojka se mi nelíbila hlavně z důvodu, že nemám rád roadmovie like filmy. Přiznám se, že jsem se o tento film začal víc zajímat až když internetem koloval obrovský hype a hromada teorií. Byl jsem zkrátka zvědav na to, jaké to bude, když se objeví moji oblíbení záporáci z Raimiho trilogie. Upřímně, nemohl jsem se dočkat až půjdu do kina. Od začátku filmu až do konce jsem měl otevřená ústa úžasem. Skvělé akce, hlášky, překvapivé zvraty, brilantní hudba. Toho všeho bylo v celém filmu dostatek. Abych jen nechválil, tak ve filmu jsem se setkal s pár hluchými místy. Místa, kde si většina lidí v kině říkalo: Vtipe?! Vylez! Byl jsem rád, že jsem nebyl jediný, který se občas nezasmál tam, kde to tvůrci asi očekávali. Nicméně jsem u předposlední scény uronil slzu. Bože, ať je z toho ještě jeden díl minimálně stejně tak dobrý! 9/10

plakát

Poldové a nemluvně - Miláček (2020) (epizoda) 

Bez nemluvněte to najednou byl krásný napínavý detektivní díl. Škoda, že to jen zkazil nadržený Adamczyk.

plakát

Důvěrný nepřítel (2018) odpad!

Naivní thriller, kterému chybí šťáva. Ano, hledal jsem ji tam 108 minut a nic. Nespočet klišé a i kdyby ten dům byl ze součastnosti, tak nejmodernější technolgie má navíc. Kdyby to bylo podle nějaké povídky z roku 1940, tak neřeknu.

plakát

Na střeše (2019) 

Čekal jsem toho víc. Chyběla mi tam větší hloubka celého příběhu. Seznámení diváka s charakterem hlavních postav je opravdu krátké. Když už si myslíte, že jste jejich charakter dost odhadli, tak stejně během filmu zjistíte, že jste se totálně spletli. Postavy, které v příběhu figurují mi přijdou hodně nastrčené. Celý příběh by měl pro mě asi stejnou váhu, kdyby se odehrával čiště jen mezi dvěma hlavními postavami. Neohadl jsem ani to Co ten vietnamec vůbec chce?! Co je jeho cíl v životě? Byl bych moc rád, kdyby byla chyba jen ve mě a film byl pro ostatní velice přínosný. Jinak by to byla škoda. 55%

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Na film jsem šel s pocitem, že mě nijak nepřekvapí a spíše mě bude nudit. Zmýlil jsem se. Z počátku vás zasáhne něčím naprosto úžasným, co nebudu prozrazovat, a táhne vás celým dějem filmu. Pokud nechcete jít na film jen kvůli dětem, ale kvůli moři, tak na to zapomeňte, toho si tam moc neužijete. Abych to shrnul, tento film překypuje humorem, láskou a hlavně budete brečet smíchy, i když zrovna nejste děti. Hlavně velice potěší, že Disney už do animovaných filmů dává české nápisy, takže děti se vás už nemusí vyptávat. Za mě zas veliký úspěch pro Pixar.

plakát

Český lev 2015 (2016) (pořad) 

Bohužel každým rokem to je horší a horší a blíží se kvalitě obyčejné TV show. Český lev hodně klesá. Škoda.

plakát

Silvestr s četníky (2007) (pořad) 

Velice špatné rozloučení s tak dobrým seriálem. Nechápu proč na rozloučení nemohli přijet všichni HLAVNÍ představitelé seriálu. Veliké zklamání.

plakát

Johančino tajemství (2015) (TV film) 

Asi letošní nejhezčí vánoční pohádka. Začátek celého příběhu mi moc nesedl, jak ho mám chápat, ale pak už to nějako šlo samo a bylo to pěkné. Někdy mě štvalo, že se ta sudička do všeho motá a čaruje tam, kde nemá. Skoro celý film byl předabovaný a docela kazil atmosféru celého dění. Závěrem hodnotím pozitivně za krásné vyvrcholení a konec celé pohádky. Až na pár nejasností a much to byla super pohádka.

Ovládací panel
1 bod