Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Rebel v žitě (2017) 

Snímek mě opravdu vtáhnul do děje. Chvílemi jsem zapomněl, že koukám na film. Jisté scény byli slabší, ale celkový výkon hlavního hrdiny v průběhu filmu mě velice nadchnul. 85 %

plakát

Whiplash (2014) 

Hraní na bicí zvlástě Jazz je o tom se uvolnit ne cvičit blastbeaty a tvářit se u toho jak na záchodě. Celý ten film mi přijde absurdní a nerealistický...

plakát

Láska nebeská (2003) 

Kdyby by byl konec trochu originálnější, měl by ode mě film 5 hvězd.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Chápu, že pro toho kdo nečet knižní předlohu, může být poslední třetina filmu trochu nudná a zmatená:

plakát

Policajtka (2001) 

filmu dávám 3 hvězdy za super podívanou na sexy Jennifer Lopez nevím jestli je to objektivní komentář jelikož sem děj ani nic jiného nevnímal, ale myslím že každý kdo dokoukal tento film do konce jiný pádný důvod mít ani nemoh.

plakát

Jak na holky (2009) 

2 hvězdičky jen z milosti protože mám rád filmy z středoškolského prostředí. Děj a zápletka mi byla jasná už v 10 minutě filmu. Film byl naivní, jako lidi co si myslí že to takhle chodí. Nedivim se že chodim do školy s tolika pipinama když takovyhle radobi moudra dávající filmy vysílají. A nejvíc sem brečel z té ukradené hudby .. polovina přespívané písně od Sum41 a Blink 182.

plakát

2 $ocky (2011) (seriál) 

vtipy jsou občas přehnaně škrobené, ale jako celek mi to přijde vcelku originální . prostě někdy není uplně ono ale prostě se vám to líbí.. tak to cítim.

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

Hodně dlouho sem čekal na seriál u kterého sem klidně nezahmouřil oka dokud sem neshlédl poslední díl a pak týden po týdnu jak čekání na velký déšť. Konečně hl. hrdina který není žádný " přizdisráč" nebo naivní loutka. Mám rád prostředí tajných služeb a tohle zpracování vypadá dost profesijonálně, někdy až moc zdlouhavě, že si někdy přeju aby se další díl stalo něco velkýho. PS : Nevím čím to je, nebo zdá se to jenom mě , ale mají všechny herečky ve filmu malá poprsí ?! Zajímalo b mě jestli je to shoda náhod nebo si někdo léčí komplexy:D.