Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Recenze (1 043)

plakát

Malý rytíř Trenk (2015) 

Drak vegetarián, království zachraňují děti, kteří mají prase místo pejska, holky jako rytíři... A největší ničemnost padoucha je ta, že ukradne dráče... Kam ta civilizace spěje?:-)

plakát

Expanze - Popel Babylonu (2022) (epizoda) 

Zapomeňte na Star Wars. V této epizodě je za mě nejhustší vesmírná bitva ever. :-) Šest epizod je opravdu málo. Zejm. když vezmeme v úvahu nedořečené dějové linky s přežitím Inarosova syna a s "proto-pejsky". To s těmi pejsky tam snad ani neměli dávat. V příští sérii, pokud nějaká bude, si už nikdo nevzpomene wo co go.

plakát

Zaklínač - Série 2 (2021) (série) 

Zaklínači a elfové hrající všemi barvami jsou sice netradiční, ale nevadili mi ani trochu. Je třeba vzít na vědomí, že v současné době ne všichni elfové a zaklínači pochází z Polska. Škoda, že se toho neudálo trochu víc, děj je natahován jako vařená nudle. Co naplat, jsme v očekávání třetí sezóny, nic jiného nezbývá. Devizou je beze sporu vizuál a design všeljakých serepatiček uplatnitelných jako merch.

plakát

In the Blood (2014) 

Gino, Gino, hraj už v něčem pořádným.:-) Poslední třetinu jsem protrpěl. Ale pokud vám nevadí blázinec na kolečkách, možná si to i užijete.

plakát

Odstřelovač (2007) 

V nultých letech to mohlo fungovat. V současné době to působí poněkud tendenčně. Jednu hvězdu za Maru a závěrečný song.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Ježíškova pomsta 2 (nebo spíš na druhou). Veškeré výhrady i klady jsou shodné s jedničkou. Výborný byl  mikulášský gang. "Bonus" dostane divák v podobě popkulturní ligy zasloužilých hvězd. Tenhle film není pro mladý.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Ježískova pomsta. Scény v nebi jsou tam úplně nadbytečné. Ta lidová selankovitost a kýčovost je naprosto ubíjející. Naprosto chápu, co všechno na tom některé věřící irituje. Postava Ježíška je nevyužitá. Naopak v momentě, kdy se Petronel s Uriášem ocitnou na zemi, začne pohádka fungovat znamenitě. Kladem je určitě výkon Trojana a Dvořáka a množství hlášek (z nichž některé jsem ani nevěděl, že jsou odtud, tipoval jsem na Cimrmany).

plakát

Bourneův odkaz (2012) 

Pokus uchovat Bourneův odkaz bohužel nevyšel. Výborný úvod navnadil. Slabý zbytek sice nezabránil propadu do naprostého pocitu lhostejnosti. Ale i tak díky za několik skvělých scén.

plakát

Mrazivý lov (2019) 

Pokud se vám líbil Revenant a máte rádi chronickou neherečku Ginu Carano, pravděpodobně se vám bude líbit i Daugter of the Wolf. Akorát tomu nebudete pálit pět hvězd. Doughter of the Wolf je slušný nízkorozpočtový survival výplach s vlkem jako bonus navíc. Plus mistrovství světa v chůzi s prostřelenou nohou překrásnou kanadskou přírodou.

plakát

Blood and Bone (2009) 

Bone je takový černý Mirek Dušín na steroidech. Hlavního arcizm$da chce dostat tak, že se k němu profightuje. A protože bombuje první ligu v kungfu a má IQ mistra v šachu, ani se u toho nezapotí. Hloupoučká zápletka z toho dělá tuctovou fight-operu. Osvěžení přináší skvěle udělaná choreografie soubojů, pár vtipných fórků a několik zajímavých vedlejších postav.

Ovládací panel
7 bodů