Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (22)

plakát

Chudáčci (2023) 

Artová, trochu chytřejší verze Barbie, která působila do poslední hodiny dobře, než se přehoupla v nudnou agitku, kterou lze shrnout takto: Všichni chlapi jsou monstra, popř. nechutní a slabí a egostičtí, jde jim jen o to mít kontrolu nad těly žen, proto je třeba je oslabit, zabít/nechat zemřít, aby mohla nastat krásná, harmonická a klidná budoucnost, ve které hrají prim ženy a muži nanejvýš postávají opodál a přikyvují, nebo bečí a pasou se na trávě jako koza.

plakát

Mizerové navždy (2020) odpad!

Hroznej clusterfuck. Spatnej film s nefukcni dvojkou, bez vtipu, s divnym scenarem a dokonce spatnymi akcnimi scenami. Nepochopim, ze na tohle nekdo dal penize. Rozhodne nedoporucuji.

plakát

Pieta (2012) odpad!

Nehorázná sračka.

plakát

Zvedá se vítr (2013) 

Celkem důstojné rozloučení. Viděno v TOHO cinema v Ósace.

plakát

Skyfall (2012) 

Třetí hvězda za titulkovou sekvenci, která je nejlepší scénou filmu.

plakát

7 gwanggu (2011) odpad!

Závody motorek, lidi se zapalovači, doktorka, která tajně vykrmuje monstrum a mnoho dalších inteligentních lahůdek - to vše na ropné plošině. Ne, opravdu se nejedná o návrat Petera Jacksona ke svým kořenům, ale o pravděpodobně nejhorší film všech dob. Tahle plejáda nesnesitelně blbých postav a špatných herců v kombinaci s retardovaným scénářem, kopou směšných efektů a patosem v mých očích překonala korejskou sračku s názvem Národní reprezentace. A to už je co říct.

plakát

Národní reprezentace (2009) odpad!

Patos, trapnost, nacionalismus hraničící s rasismem a naprosta blbost. Takovej shit se jen tak nevidí.

plakát

Muž odnikud (2010) 

Průměrný korejský thriller, který vyniká pouze svými nadprůměrnými akčními scénamy, kterých však moc není...takže celkem slabota.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Proti bezskrupolozní předloze slabota. Tam, kde komiks reflektuje a kritizuje současnost, tam film obrušuje hrany a zásadně mění vyznění celého filmu.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Mia naprosto září. Zbytek je několikrát přemletá kaše bez chuti, nápadu a šmrncu.