Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Oblíbené seriály (8)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Co říct? Asi jen to, že nejlepší seriál existuje. A je o žluté rodině, kterou nic nezastaví.

Přátelé

Přátelé (1994)

Ty hlášky. Ty hlášky! Na tomhle jsem vyrůstal. Jedna z nejlepších zábav, která může být. Jen Fíbí mi trochu vadí, ale nezkazí mi to pocit ze seriálu.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

První série byla naprosto neuvěřitelná a jak si většina stěžuje, že v další sérii to šlo dolů, tak mají pravdu. Šlo to dolů. Ale otázka zní, jak moc? No jen minimálně. Stále je tam to napětí, ty emoce, složité vztahy ve složitém světě, nejde o akci, jde o to ostatní. A to ostatní je sakra dobré!

Bite Me

Bite Me (2010)

Rozhodně nejlepší internetový seriál co znám. Kdyby vypukla zombie apokalypsa, tak právě tři hrdinové z tohoto seriálu by byli ti, se kterýma bych byl v největším bezpečí. Narozdíl od ostatních si nemyslím, že seriál ubírá tempo a klesá dolů. Myslím si, že je stále na co se koukat a já vždy s napětím čekám další díl. A hláška s Xboxem? No jeden s nejlepších momentů co jsem viděl.

Šéfkuchař nadivoko

Šéfkuchař nadivoko (2005)

Výborný seriál na který jsem náhodou narazil na "Coolu" a nepustil mě. Úžasný mix skvělých hlášek, krásných žen, zajímavého jídla a celé to dokonale sedí a baví to pořád. Bombovní seriál, který si zasloužil místo mezi mými oblíbenými.