Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (141)

plakát

Edith Piaf (2007) 

Keď ju miluješ, nie je čo riešiť :)

plakát

Amadeus (1984) 

Predstavte si najkrajšiu ženu na vašej posteli, najrýchlejšie auto vo vašej garáži alebo plantáže... :D V Boha ako takého neverím ale pri tomto filme som ucítil jeho dotyk... Je to ako droga a Miloš Forman je môj oblúbený díler :)

plakát

Prometheus (2012) 

Jako když zbalíte krásnou holku ale udelá vás jenom rukama...P.S. Guy Pearce??? :D

plakát

Goldfinger (1964) 

Tak sem se nato po letech podíval znova...Hmm rád bych řekl, že sem spokojen ba pŕímo okouzlen jak to bylo v případe Dr. No nebo You only live twices ale to bohužel říct nemohu. Nejsem žádnej zmrd co soudí filmy podle roku vzniku ale tady je ten zub času až sakramensky vidno :( Jo uznávam mnelo to styl, charisma Conneryho, krásnou hudbu a ješte krásnejší Aston Martin ale až moc vecí mne tam sralo. Přišlo mi to jako dost stereotipný film - Bonda chytí, uteče im znova ho chytí, znova uteče.....Zlobivá holka zradí šéfa pro Bondove hezké oči a ehm ehm :D Gorila co hádzí klobouk... Záporák dobrej ale, že bych si ho nejak extra užíval se nedá říct. Promin Seane ale tomuhle víc jak 3 nemúžu dát :( Vrcholom série pro mne ostáva Casino a Dr. No.

plakát

Stezky slávy (1957) 

Velebiť!!! Velebiť tento film naveky. Kubrick to dokázal. Dokázal mi, že bol naozaj jeden z najvšestranejších rejžov aká táto planéta mala a natočil kolos ktorý budem oslavovať do konca života. Žiadny Mechanický pomaranč ani Full metal jacket. Toto je skvost a Kirk sa mýlil - Tento film bude dobrý aj o dalších 100 rokov. Velebiť!!!

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Obrazovo-zvukové orgie s úžasnými postavami a s koncem dle mého gusta. Co si víc přát?! P.S Ikdyž se musím přiznat, že až zhulenej sem tomu přišel pořádne na chuť :D

plakát

Vražda v hotelu Excelsior (1971) 

Tak tohle bylo neco! Po dlhej dobe poctivá kriminálka ktorá sa vyrovná tým starým americkým klasikám s takými borcami ako Eastwood či Michael Caine. Už od prvných minut sem tušil, že to bude podívaná - tak sem si k tomu dal doutník. No ale tohle sem nečekal.... Má to šmrnc ako Tenkrát v Americe a hviezdy ako v Podraze. A ty tady předvádí priam herecký koncert kterej vám nedá vydechnou dokud společne s Marvanem nezjistíme kdo je vrah.Tohle má styl a já sem už skoro zapomnel, že se takové poctivé filmy delají! P.S Kopecký priam excelentný ale kdy on hrál špatne, že? :D

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Jeden z filmú které musíte videt než umřete. Spojenie Leoniho a Morriconeho je dokonalé!!!

plakát

Mafiáni (1990) 

Kdyby se mne nekdo ptal jakej film nejlíp charakterizuje mafiánskej žánr, nebo kterej je v tomhle žánru nejlepší - neodpovím mu Kmotr - kterej mám radeji kvúli osobným sympatiim a z dúvodu, že je pod mou drsnou slupkou duše romantika. Odpovím mu jednoznačne Goodfellas. Film kterým si Marty zařídil nesmrtelnost a který pomohl na vyslní dvem hvezdám(Pesci, Liotta). Dokonalé vyobrazenie organizovaného zložinu. Tvrdé, podmanivé a nekompromisné.