Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Rodinný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (671)

plakát

Přátelé - Jak Ross chodil se studentkou (2000) (epizoda) 

(Rachel vyjde z WC) Rachel: Moni, poslechnu si svý vzkazy. Chandler: To tě napadlo tam? Monica: No příroda se ozvala. Chce vědět, kdo další.

plakát

Přátelé - Domácí video (1996) (epizoda) 

(Chandler dostane od Joeyho zlatý náramek a teď je v kavárně a pozoruje ho krásná slečna...) Chandler: Říkáte si, kde se tady asi bere ten elegán, že jo? Gail: Jsem Gail. Chandler: Chandler. Gail: Ehm, já už zase musím běžet, velmi mě těšilo. Chandler: Co? Cože? No to je ohromný! On mi mohl dát video nebo sadu golfovejch holí, ale místo toho mi dal odpuzovač ženskejch! Tuhle ohavnost z bazaru pro teplouše! Phoebe: Neskuhrej! Chandler: Jo, tobě se to řekne, ty se tady nemusíš promenovat s touhle buzerantskou cetkou!! Phoebe: Chandlere... Chandler: Jsem chudák, že tohle musím nosit, jsem chudák!! (Joey přijde do kavárny a pozoruje Chandlera...)

plakát

Přátelé - Jak Phoebe slavila narozeniny (2002) (epizoda) 

(Emma je zabouchlá v bytě) Rachel: Tak dělej něco, vyraž dveře. Ross: Rád bych, ale trpím na modřiny. Rachel: Co když vyskočí z postýlky? Ross: Hlavičku nezvedne, ale skákat umí! Rachel: Nechala jsem zapnutou troubu! Ross: Od devádesátýhošestýho nevaříš! Rachel: Nechala jsem puštěnou vodu! Ross: V klidu, nenechala jsi ji puštěnou! Rachel: Nechala jsem otevřený okno, co když tam vlítne pták?! Ross: No jo máš pravdu, něco slyšim! Holub. Ne orel! Dosedl na sporák a hned vzplanul! Malá, když to vidí, vyskočí tomu obrovskému ptáku na pomoc... Orel to však považuje za útočný akt a popadne malou do svých spárů. Mezitím voda z kouhoutků zatopuje celý byt. Malá a orel ve smrtelném sevření krouží ve vodním víru, který zaplavuje byt! Rachel: Jestli je to pravda, budě tě to mrzet!

plakát

Přátelé - Novoroční předsevzetí (1999) (epizoda) 

Chandler: Phoebe, řídit letadlo, proč ne rovnou raketoplán, aby ses mohla vrátit na svou rodnou planetu? Rossi, volali z Las Vegas, Tom Jones chce zpátky svý kalhoty a Zahejbaliová, to je jako chodit se šlapkou roku.

plakát

Přátelé - Náhradní matka (1998) (epizoda) 

Monica: (k Phoebe) Užs to slíbila? Phoebe: Prý si to mám zatím jen promyslet, ale... ale co je na tom k promýšlení. Chtěla bych jim dát největší dar, jaký člověk může druhýmu člověku dát. Chandler: Donosíš jim dítě a ještě jim dáš Sony Playstation?

plakát

Přátelé - Jak byli všichni dlouho vzhůru (2001) (epizoda) 

(Joey a Ross uvíznou na střeše.) Joey: Oba víme co udělat, abysme se dostali dolů. Ross: Jo, nemáme na vybranou. (Začne křičet) Tady jsme, pomozte nám, uvízli jsme na střeše a nemůžeme dolů! Joey: Rossi, já myslel sejít po požárním schodišti. Ross: Já vím, ještě jsem neskončil. (Křičí) Ale nebojte, sejdem po požárním schodišti!

plakát

Přátelé - Vánoční pásovec (2000) (epizoda) 

Rachel: Ahoj. Pání, je to jako pohřeb Velikonočního zajíčka. Ross: Pojďte honem, rozsvěcujeme svíčky. Phoebe: Chápu, proč je tu Superman, ale proč je dikobraz na pohřbu Velikonočního zajíčka?

plakát

Přátelé - Moničin rybník (2000) (epizoda) 

Joey: Tak co. Co, vole? Chandler: Vezmi si všechno, co chceš, jen mi prosím neubližuj. Joey: Sjíždíš playstation, hmm. Pruďák. Playstation je pruďák. Fakt vole, Playstation je pruďák. Hmm, tak co, mám 19 nebo ne? Chandler: Jistě, je-li ve škále od jedný do desítí deset pro největšího blba, máš bezpečně 19.

plakát

Přátelé - Paní Bingová (1995) (epizoda) 

(Rachel zkouší napsat román.) Rachel: Takže, tohle je první kapitola a chci váš naprosto upřímnej názor. Jasný? Jo, a na straně dvě nesahá po jejích bujných trsech. Monica: A co je brodavka? Joey: Obvykle bývá na bujných trsech. Rachel: No tak jo, jasně. Nejsem moc dobrá písařka. Ross: Počkejte, až narazíte na jeho velký tepající tenis. Teda nechtěl bych být u toho, až ho začne hrát.