Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Zajímavosti k filmům (68)

Drive

Drive (2011)

Ve scéně, kdy Irene (Carey Mulligan) slaví návrat manžela a Řidič (Ryan Gosling) vedle v bytě montuje zařízení, je na stole vedle něj možné vidět v českých dílnách naprosto běžný odrezovač WD 40.

Drive

Drive (2011)

Poté, co Bernie (Albert Brooks) v restauraci zabodne muži vidličku do oka, pobodá jej nožem a řekne Ninovi (Ron Perlman), že by měl uklidit jeho nepořádek, zvedne nůž do výše očí, načež je vidět, že vražedný nástroj není od krve.

Kat

Kat (2004)

Frank Castle (Thomas Jane) si u okna povídá se sousedkou, která má ruku na jeho tváři, avšak v dalším záběru ji tam nemá, kdežto následně opět ano.

X-Men 2

X-Men 2 (2003)

Přibližně ve 30. minutě podává Wolverine (Hugh Jackman) láhev s Dr. Pepperem Icemanovi (Shawn Ashmore), aby mu jí zchladil. Nejdřív je zcela plná, ale v dalším záběru, když si jí Iceman přebírá, je z ní už upito.

Rychle a zběsile 2

Rychle a zběsile 2 (2003)

Ve scéně ke konci filmu, kdy hlavní protagonisté vykopávají poškozené čelní sklo, je vidět, že místo Paula Walkera (Brian) tam sedí kaskadér.

Rychle a zběsile 2

Rychle a zběsile 2 (2003)

Ve scéně, kdy Brian (Paul Walker) prorazí bránu, je možné vidět, jak se předek auta poškodí. Když však poté zastaví u červeného Ferrari, vůz nemá ani škrábanec.

Černý jestřáb sestřelen

Černý jestřáb sestřelen (2001)

Když se doktor snaží oživit umírajícího vojáka s poraněnou stehenní tepnou, můžeme si všimnout střídavě otevřených a zavřených očí oživovaného vojáka.

Pearl Harbor

Pearl Harbor (2001)

Evelyn Johnson (Kate Beckinsale) a Rafe McCawley (Ben Affleck) vyjíždí po plošině u lodi Queen Mary a chtějí se políbit. Rafe natáčí hlavu nalevo, ale v dalším záběru ji má při polibku napravo.

Klub sráčů

Klub sráčů (2000)

Pozorný divák a zároveň znalec aut si všimne, že při úvodních titulcích a v záběru na ulici, kde Kevin (Harry Enfield) bydlí, jsou všechny vozy značky Ford. Hned u vchodu se nachází model Ford Focus v sedanu, soused umývá Focus v provedení hatchback a na ulici je možné zahlédnout další Focus a Fiestu.

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Maximus (Russell Crowe) zapichuje Tigridovi (Sven-Ole Thorsen) zbraň do nártu a ten má obličej zakrytý svou maskou, avšak při následném pádu na záda ho má odkrytý, kdežto před setnutím hlavy opět zakrytý.

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Maximus (Russell Crowe) při boji s několika protivníky v aréně do posledního z nich zapichuje nad sebe do oblastí hrudníku a žaludku dva meče, avšak při jejich vytahování jsou tyto vedle sebe v oblastech pravé a levé plíce.

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Pod mrtvým Maximem (Russell Crowe) je pod jeho hlavou vidět polštářek v barvě písku.

Klub sráčů

Klub sráčů (2000)

V úvodu filmu, kdy vejde Kevinova matka (Louisa Rix) do pokoje, zahodí Kevin (Harry Enfield) knížku, přičemž je možné zpozorovat, že zůstane opřena vedle postele. O několik záběrů později tam však není.

Titanic

Titanic (1997)

Když jde Jack Dawson (Leonardo DiCaprio) na večeři do první třídy, přichází k němu Molly Brown (Kathy Bates) s otázkou: "Doprovodíš dámu k večeři?" Chvíli poté se otáčí Cal Hockley (Billy Zane) a volá na Rose (Kate Winslet), ale je vidět, že ona i s Jackem a Molly stojí na místě a povídají si, kdežto v dalším záběru pomalu pochodují vpřed.

Rychlejší než smrt

Rychlejší než smrt (1995)

Ve scéně, kdy spolu před střelbou hovoří Herod (Gene Hackman) a Ace Hanlon (Lance Henriksen), je na začátku rozhovoru vidět, že jsou od sebe do 3 metrů. O několik záběrů později jsou však od sebe mnohem dál, aniž by se kdokoliv z nich pohnul.

Cyborg Cop

Cyborg Cop (1993)

Ve scéně, kdy Jack Ryan (David Bradley) s novinářkou dojdou do márnice a chtějí vidět mrtvoly, chce po dvojici černošský zaměstnanec povolení, načež Jack vytáhne bankovku, která je přeložená. V dalším záběru však jž přeložená není.

RoboCop 3

RoboCop 3 (1993)

I přes neustálé připomínání váhy a robustnosti RoboCopa (Robert John Burke) se vůbec nic nestane dveřím kostela, do kterých nalétne.

Discopříběh 2

Discopříběh 2 (1991)

Ve scéně, kdy otec Jirky (Láďa Potměšil) vytáhne v kuchyni z kastrolu 100 tisíc, jde o poměrně objemný balíček. Když však poté Jirka (Rudolf Hrušínský) mává balíčkem na skládce, je jeho objem sotva poloviční.

Tanec s vlky

Tanec s vlky (1990)

Když Timmonse (Robert Pastorelli) napadnou indiáni, vystřelí na něho několik šípů - do hýždí, do nohy a tři do přední části horní poloviny těla. Ovšem v oblasti hrudníku a břicha se následně objeví dohromady čtyři šípy.

Predátor 2

Predátor 2 (1990)

Ve scéně, kdy jde Predátor (Kevin Peter Hall) pro krále Willieho (Calvin Lockhart), skočí do louže a pomalu kráčí k němu. Drogový boss vytáhne meč z pochvy a v záběru na Predátora je v odrazu louže vidět, jak si vypne maskování a roztáhne ruce, kdežto v dalším záběru je opět maskovaný.

Reklama