Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Hostitel (2013) 

To je tak hezkej film! :D Obrovská změna oproti Twilightu. Todle je nářez, ani chvilku jsem se nenudila. A nejspíš si to jdu hned pustit znova :D.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Úžasné. Joker je jeden z mých nejoblíbenějších protivníků Batmana a Heath Ledger mě v jeho roli opravdu nezklamal. Líbilo se mi všechno a těmito třemi díly se Batman stal oficiálně mým nejooblíbenějším superhrdinou. 5* si rozhodně zaslouží.

plakát

Batman začíná (2005) 

Dokonalé. Vše na tomto filmu se mi líbilo. Nolan vytvořil opravdu skvělý "nový" začátek Batmana. A Christianu Baleovi role Bruce Wayna opravdu sedla. Všechny postavy splnili očekávání. Nechyběli šoky, překvapení, vtipné hlášky, prostě nic. Nemůžu dát míň než 5*.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Dexter je prostě Dexter :D. Je to jeden z nejlepších seriálů jaké jsem kdy viděla. Když jsem se o Dexterovi dozvěděla a podívala jsem se na jeden díl v televizi. Nijak mě to nendchlo a nazývala jsem to "kravinou". Ale pak jsem pravidelně každou nedělu sledovala s mámou další díly a bylo to čím dál lepší. Když v TV skončila 4.série, kterou jsem viděla celou stáhla jsem si všechny předchozí série a sledovala to pořád! Každá série je lepší a lepší a i když má Dexter nějaké slabé chvilky, vždycky to fanouškům vynahradí. Dokonce jsem četla i knížky, ale ty už nejsou upřímně tak dobré. Nemůžu se dočkat 8.série. Jsem hrozně ráda, že z toho neudělali komerční seriál a nebude to mít 15. sérii, jako to nejspíš dopadne s HIMYM. A navíc Michael C. Hall má neskutečné charisma a hraje Dextera opravdu uvěřitelně, kdyby tam hrál někdo jiný, nebylo by to ono. Všechny postavy mají svůj příběh a svoje kouzlo. A taky mě mile potěšila v 7.sérii Yvonne Strahovski, jelikož jsem velký fanoušek Chucka a tuto herečku mám opravdu ráda. No, abych to ukončila, Dexter je pro mě úžasný seriál, a proto musím hodnotit 5* :).

plakát

Chuck (2007) (seriál) 

Chuck je prostě klasika. Sledovala jsem ho od té doby co běžel na Prima COOL. Je to něco originálního. Herci hlavních postav (Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Adam Baldwin,...) jsou neskutečně sympatičtí. Myslím, že kdyby tam byl někdo jiný seriál by byl rozhodně horší a odlišný. Příběh Sarah a Chucka je neuvěřitelně smutný a romantický. Bavil mě každý díl. A konec? Nemám slov, takový konec jsem nečekala. Ještě týden potom co jsem to dokoukala jsem přemýšlela nad Sarah a Chuckem. Taky se mi líbilo, jak se Chuck postupně vyvíjí. Od ňoumy, který má v hlavě něco jako intersect, po tajného agenta, který chce založit rodinu. Tento seriál vždycky byl a bude jeden z mých nejooblíbenějších seriálů :). A proto hodnotím 5*.

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) 

Nemůžu tento seriál neohodnotit 5*. Byl to první seriál na které jsem byla závislá. První u kterého jsem zhlédla všechny série několikrát. Když jsem byla menší s nadšením jsem sledovala každý díl a to se nezměnilo. Mám ráda jak hlavní postavy, herce, příběh, efekty. Prostě všechno. A navíc když to v 8.sérii okořenila Kaley Cuoco, seriál neměl chybu, aspoň pro mě ne.

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

Krásný film. Tento film mi naprosto vyrazil dech.Nevěděla jsem jestli se mám dřív smát, nebo brečet. Nemám v lásce stereotypní filmy, ale tohle bylo naprosto originální romantický film. Na konci jsem si říkala "No a teď si vezme tohodle a celý film je zkažený", ale k mému údivu to nedopadlo podle mých očekávání a to je dobře. Skvělý film a rozhodně si zaslouží pět hvězdiček!

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Seriál je originální. Je to něco co tu ještě nebylo. Ta tajemnost, že až do konce vlastně nevíme kdo matka je. Pro mě je to jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. Ale zajímalo by mě kdy už zjistíme kdo "matka" vlastně je. Nejdřív to vypadalo, že 7.série je vážně poslední, ale nakonec se schválila i 8.série. Začíná mi to připadat jako nekonečný seriál. Seriál hodnotím pěti hvězdičkami. :)

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Upřímně, když jsem viděla první polovinu chtěla jsem dát filmu 1-2*, ale druhá polovina byla skvělá. Četla jsem i knížku a i když tu byly věci pozměněné, líbilo se mi to možná i víc. Ale stejně mi vadilo, že někdy hráli hlavní postavy dost prkeně, ale konec to vynahradili. Také to mělo nádherné efekty a krásné zakončení.