Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (103)

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Nejlepší Iron Man ze všech. Doufám, že už žádná čtyřka nebude, protože takhle nějak si představuju vrcholnej konec jakýkoliv trilogie - třetí díl, kterej ve všech směrech předčí dva předchozí díly. A navíc konec filmu další pokračování ani nedovoluje, to už by byla asi pěkná hovadina... Je vidět rozdíl mezi tím, když Shane Black jen pomáhá s vtipnými dialogy a když rovnou režíruje celej film. Sršilo to vtipem ('Kde máš mámu a tátu ?' 'Máma už šla do baru a táta šel podat tiket na poštu. Asi vyhrál, už je šest let včudu' :-DD). Až mi bylo blbý, jak jsem se jako jediná v kině smála každýmu vtipu ještě deset minut (to obvykle dělávam, když je film s mým oblíbenym hercem:). Mandarin neměl chybu ! :-D ('Kde je Pepper ?' 'Žádnýho Peppera neznám. Ole, ole, ole...!' :D) Novinka v podobě samooblíkání bez pomoci robotických paží Jarvise byla super oživením a celýmu filmu to dalo jakousi novou úroveň (Tony mohl z výšky sto metrů skočit do nikam a cestou se zavřel do obleku - bomba!). Akce byla nabušená akcí i vtipem - lepší spojení v kinematografii bych hledala marně. Na chvíli jsem ztratila dech, když Pepper spadla dolů do ohně. A přesně to mám ráda, že se vyděsim, i když je jasný, že jí Tony zachrání. Robert Downey Jr. je jeden z mých opravdu nej herců a jako Iron Mana si nedokážu představit nikoho jinýho (letos byl spešl sexy v IM 3:). I když... trochu mě zklamala zápletka s Mandarinem, že to byl jen herec a skutečnej atentátník byl Killian... Z toho jsem byla popravdě dost zmatená. Nechápala jsem, že takovej tydýt, jako byl ten herec, dokáže zahrát tak dobře nějakýho Stánskýho maniaka. I když přes ten konec, jakej to mělo, si neumim představit, co bude dělat Tony v Avangerech dvojce... Nechám se překvapit. Pro mě byl IM 3 rozhodně nej nej nej nej nej !

plakát

Avengers (2012) 

Premiéru Avengers jsem nemohla zmeškat. Celý týden jsem se na ni těšila, a musím říct, že mě to velmi mile překvapilo. Ani jsem vlastně nevěděla, co od toho mám čekat. Film jsem chtěla vidět hlavně kvůli Iron Manovi, a Robertu Downey Jr., samozřejmě :) Podle mě byla skoro každá vtipná scénka založená na lhostejnosti Tonyho Starka. Ale i přesto, nebo právě proto, se mi to tolik líbilo. Tony prostě válel, jako vždy :) Bylo to vtipné, chytlavé a hlavně napínavé od začátku do konce. Takhle si představuju pořádnej akční trhák, přesně podle mých představ. Každá akční scéna, při které mi lítaly kusy budov a i samotní Avengers až k obličeji mě zařezala do sedačky, což se mi dlouho nestalo. A i když už tomu tak není, po čtyřech dnech promítání v kině byli Avengers na 12. pozici mezi nejlepšími filmy, tak to o něčem vypovídá :) 1000000%

plakát

Diktátor (2012) 

Nejradši bych dala odpad! nebo maximálně *, ale z nějakýho důvodu nemůžu... Stejně jako to nemůžu zaškatulkovat do krabice s 'praštěnýma komediema', který se snaží vypadat vtipně jen se scénami o sexu a nechutnostech (porod paní v obchodu...), ale zase na druhou stranu je to nabytý vtipem a hláškama, u kterých jsem se nasmála ('I'll be back with help. JK. Just kidding !' :-DD) Diktátor má hlavu a patu a hlavně kloubný a zajímavý děj, který mě nutil dokoukat to. Škoda několika scén, které tam být nemuseli. 80%

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) odpad!

Ne, ne, ne a ne. Asi je to hloupost psát svůj názor, když jsem viděla celkem asi jen 2 minuty samotné reality-show, a to jen když jsem přepínala kanály a hledala, co kde hrajou, ale tahle zavrženíhodná hovadina mě neskutečně odpuzuje už jen z ukázek ,a to je co říct. Ne, děkuji.

plakát

Pod povrchem (2012) (seriál) odpad!

Oni se snad všichni zbláznili... S příchodem září začínaj na každym kanálu (Prima, Nova, JOJ, Markíza) dávat nejakou novou českou nebo slovenskou telenovelu. To je jako zlý sen. Snad to nebude nekonečný jako Panelák... Už tak stačí, že není po večerech na co koukat.

plakát

Pohřešovaný (2012) (seriál) 

na tenhle seriál se koukám jen tehdy, když opravdu nic lepšího v bedně nenajdu. Asi jediný důvod, proč se na to koukám je krásná herečka Ashley Judd, která podává vždy excelentní výkon. Podle mě. Akce je tam plno, ale jak rychle nějaká akce začne, tak rychle i skončí. Doufala jsem, že to nebude stejné jako seriál Život je změna, kde se pořád dokola hádali a debatovali o minulosti. V prvních dílech tomu tak bylo, ale po znovuobjevení manžela Beccy se to rozjelo. Začali se objevovat nové a nové zvraty v minulosti a to mě nebaví už jen kvůli tomu, že bych to musela vidět aspoň dvakrát, abych si to dala dohromady a abych vůbec věděla, o čem seriál je. Proto mě po asi 4. dílu omrzelo koukat na to a teď si tím jen zkracuju čas před vysíláním mých opravdu oblíbených seriálů. Závěr: Začátek mě uchvátil, od poloviny to jelo z kopce. *** je podle mě tak akorát. Škoda, mohl to být dobrý seroš...

plakát

Poslední výkřik (2012) odpad!

Škoda řeči. Krimi ? Možná. Ale horor ani omylem. Bála jsem se jen jedinýho - že nakonec nezabijou Bartošovou. Kdyby dali do HR aspoň nekoho lepšího, tak beru, ale tohle...I s tim Šmajdou to byl trochu přehmat.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Už kvůli tomu, že je to český film, ke kterým nemám pěkný vztah nebo kvůli tomu, že tam hraje Mádl, ke kterému mám vztah ještě horší, bych chtěla dát maximálně 1*.. Ale nemůžu. Nejdřív jsem měla v plánu celej film v kině prospat, ale začátek mě zaujal a tak jsem to musela dokoukat. Souhlasím s Rogue - trapná reklama na Orbit a Big Shock, ale když to pominu, tak to bylo vcelku zábavný, až mě to překvapilo. 'Počkej chvíli... Z dálky vypadáš jako kretén... A z blízka je to pravda.' :DD Hlášky neměly chybu, ale to bylo asi jediný, co se mi na tom líbilo.. Chvílema mi to přišlo nereálný a Mádlův hlas se občas dal jen těžko překousnout. Podruhý bych se na to asi nepodívala... ;)

plakát

Tak fajn (2012) odpad!

Účastníci zájezdu trochu hloupěji jako muzikál ? Nuda. Bez děje a proboha: muzikál ?! To opravdu radši nechte americkým kolegům.

plakát

Temné stíny (2012) 

Johnny Depp... Je herec, který mi nikdy nevadil, ale taky jsem nebyla jeho největší fanynka. Vždycky jsem četla, jak je to úžasný herec, že umí zahrát každou roli atd., ale nikdy jsem si toho nevšimla, protože jsem nikdy nesledovala, jak svou roli zahrál. Ale po včerejším zkouknutí Dark Shadows jsem se na to začala soustředit, a musím jen souhlasit. Úplně jsem si ho zamilovala. Aspoň teda v této roli. Z nejistého důvodu se mi vždycky líbil v rolích, kde je namaskovaný (Karlík a továrna na čokoládu, Piráti z Karibiku, Alenka v říši divů...), přijde mi, že v těchto rolích se s nim víc ztotožnim.. Popravdě jsem ještě asi neviděla film, kde by nebyl nijak namaskovaný... Z fotek, které jsem viděla na internetu jsem se bála, že na mě nezapůsobí kulisy z počátku 'osmdesátých let'... Ale právě naopak.. Kostýmy a vlastně všechno kolem bylo dokonalé. Vztah, který od začátku panoval mezi Victorií a Barnabasem, byl elektrizující :) Čekala jsem víc vtipných scén a míň akce, ale i tak to ve mně zanechalo dojem filmu, který bych si nejraději pouštěla od rána do večera, jen abych ho znala celý nazpaměť :-D Nevím jak ostatní, ale mě určitě nevadilo, že i přes pochmurné prostředí Cillinwoodu se sem tam občas objevily věci dnešní doby: hra Operace rychlá akce, bublinová lampa (nebo jak to nazvat:), cedule na dveřích 'Keep out' atd..