Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (14)

Osamělý jezdec

Osamělý jezdec (2013)

Během natáčení filmu přijal kmen Komančů Johnnyho Deppa (Tonto) jako svého člena. Depp má ve skutečnosti také indiánskou krev - jeho prababička byla členka kmene Čerokíů.

Temné stíny

Temné stíny (2012)

Když se Barnabas (Johnny Depp) vrátí do svého domu a představuje se Elizabeth (Michelle Pfeiffer), řekne, že nikdy nezemřel. Avšak v rozhovoru s Angelique (Eva Green) říká: „Zdá se, že i po smrti mám slabost pro živé maso.“

Temné stíny

Temné stíny (2012)

Johnny Depp (Barnabas) koupil po smrti Bely Lugosiho, představitele Drákuly ve stejnojmenném filmu z roku 1931, jeho dům v Las Vegas, v němž si nechal vybudovat upíří místnost, kde nechybí ani upírské masky, kápě, tesáky, špičáky, plakáty slavných upírských filmů a také vzácná kopie románu „Drákula“. Dům jej stál okolo 2,3 milionů amerických dolarů a přezdívá se mu Hrad.

Freaky Deaky

Freaky Deaky (2012)

Film je natočen podle stejnojmenné novely Elmora Leonarda.

Železná lady

Železná lady (2011)

Margaret Thatcherová byla první, a prozatím i jedinou, premiérkou VB. Vládla po dobu třech období a to z ní udělalo nejdéle vládnoucí britskou premiérku dvacátého století.

Závrať

Závrať (2009)

Ve části, kdy skupina v dešti vymýšlí, co dál, se střídají scény, kdy Karine (Maud Wyler) čelovku má a nemá čelovku na hlavě.

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007)

Fakt, že scénu k písni „A Little Priest“ natáčeli filmaři několikrát, dokazuje měnící se závěs na okně, který je jednou odtažený a jindy zase zatažený.

Ed Wood

Ed Wood (1994)

Johnny Depp (Ed Wood) si po natáčení filmu koupil dům v Las Vegas, který dříve patřil Belovi Lugosimu. Herec si v něm nechal vybudovat upíří místnost, dekorovanou upírskými maskami, kápěmi, tesáky, špičáky a plakáty slavných upírských filmů. Nechybí v něm ani vzácná kopie románu „Drákula“ Brama Stokera. Dům, který je známý pod jménem „Hrad“, stál Deppa kolem 2,3 milionů amerických dolarů.

Reklama