Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Collateral Beauty: Druhá šance (2016) 

Konečně dávám ČSFD projekci více než 3 hvězdy. Protentokrát 4*. Moc hezký film, dostal mě až nevím co napsat :-)

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

4. ČSFD projekce: Nejdříve jsem si myslel že i svou čtvrtou csfd projekci ohodnotím 3*, ale musel jsem přehodnotit, po tom co jsem si v hlavě projel celou sérii. A opět bych to jak rád dělám :-) ODSTUPŇOVAL: Underworld-75% , Evolution 65% , Awakening 55% , Blood wars 45 %. Třetí díl (Vzpoura Lycanů) jenž je zasazen do historie Lycanů vs. Upíři se mi docela líbil, asi tak na 70% , ale nezařazoval bych jej do samostatné série s Kate Backinsale. PŘESTO DOPORUČUJI TENTO DÍL ZKOUKNOUT JAKO DOVRŠENÍ SÉRIE.

plakát

Inferno (2016) 

Moje 3. CSFD projekce, 3. díl Roberta Langdona (Tom Hanks), jak jinak než za 3***. Z mého pohledu se to dá odstupňovat Šifra mr. Leonarda 70% - Andělé a Démoni 60% - Inferno 50% Spíše jsem se těšil na Lost Symbol a taky doufám že se ho dočkáme. Ale v podobě spíše dobrodružného thrilleru, než jako Inferno přehnaného akčňáku.

plakát

Ve jménu krve (2016) 

Moje druhá CSFD Projekce :-) Dobrej akčňák, jenž stojí za shlédnutí, ale já osobně jsem to pojal víc v duchu akční komedie než akční thriller. Mel mě nezklamal, ale to ku*va musí ve všem furt umírat?! :-)

plakát

Mělčiny (2016) 

MOJE PRVNÍ CSFD PROJEKCE :-) a 1000. hodnocení :-) V kině to mělo svoje kouzlo, efekty výborné, ale nedoporučuji na to koukat na notebooku apod. Nějaké žraločí chvaty přehnané, ale zase to ale. Kdo by se pak na to koukal, kdyby jen každého stáhl pod vodu a tím by to končilo. Dobrý výkon Blake jako herečky a hodně dobrej výkon Nancy jako postavy :-) *** 65%

plakát

Žraločí vody (2006) 

movie a Hrabka : Naprosto souhlasím s movie, ale musim trochu i s Hrabkou. Taky jsem netušil v jakém množství jsou žraloci vybíjeni a hlavně jak je s nimi zacházeno. A co teprv ti ostatní živočichové, kteří se chytí do pastí na žraloky. Na druhou stranu co se týče dokumentu opravdu se tam stále objevují stejné fráze.

plakát

Nesmrtelná teta (1993) 

Překvapuje mne, že všichni hodnotí tak nízkým počtem hvězd, tuto pohádku jako jednu z nejpovedenějších aspoň mezi českými bych hodnotil okolo 80%.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

V první řadě musím říci že pro mne tohle byl velice silný seriál jemuž jsem věnoval 5 let života. A jak chápu název LOST? Hlavní postavy se zřítily na záhadoplném ostrově a byli ztraceni ale tak to není. Ztraceni už byli dávno. Vedli osamocené životy, kde utíkaly před svou minulostí dokud je nedal dohromady Jacob. A na ostrově kde se střetli jejich životy toho prožijí moc a moc. Souboje s nedostatkem vody, napadáním OTHERS(nevraživci) žijícími na ostrově, elektromagnetismem a rovněž s časem přes BLACKSMOKE až po samotnou lásku. Jednoznačné hodnocení 5 hvězd.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Výborný mysteriozní seriál, který snad zná každý. První dvě řady a přelom druhé a třetí by se podle mého hodnocení ocitl na samotném vršku škály CSFD. Samozřejmě s roustoucím číslem série klesá na atraktivnosti a tak i na hodnocení seriálu. Také musím podotknout, že díly týkajících se řešení záhad s UFO a osobních problémů hlavních postav, dávájí seriálu největší šťávu a na můj vkus jich bylo málo. Přes mé dilema kdy bych nejraději hodnotil 3,5 hvězdy, jsem se přiklonil k ****.

plakát

Umění loupit (2004) 

Kriminálk pod úrovní podle mého názoru. Přes obsazení Baldwinem jsem byl zklamán z hereckých výkonů.