Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (9)

S čerty nejsou žerty

S čerty nejsou žerty (1984)

Ta nejkrásnější pohádka na motivy Boženy Němcové. Doplnění hudbou od Uhlíře...co dodat. Ta nejpohádkovější ;) A jako každá správná pohádka končí poučením a výtězstvím dobra ;)

Počátek

Počátek (2010)

Z poslední doby a z posledních scifi filmů ten nepovedenější. Jednoduše o co jde?...film o snění a o tom, kde vzniká myšlenka, která dokáže změnit život...film nejlépe shlédnout 2x...tak jako třeba Matrix...až podruhé plné vychutnání :) Doporučuji.

Jáchyme, hoď ho do stroje!

Jáchyme, hoď ho do stroje! (1974)

Velmi kvalitní česká komedie, která stojí za to shlédnout nejméně 5x. Proč? Protože si všimnete více gegů a osvojíte si Cimrmanovský hůmor, který Vás pak bude pronásledovat všude. Komedie pro dny nejsmutnější, protože: "Nemusí pršet, jen když kape" a nebo oblíbené čínské přísloví : " Kolik třešní tolik višní" ;)

Lásky čas

Lásky čas (2013)

Moc pěkný film! Sice mám raději čisté komedie a romantika u mne není to nejdulěžitější, tak tento film je rozhodně povedený! Co do romantiky byl trochu přirovnal k filmu "Seznamte se Joe Black", ačkoli s ním nemá, krom romantiky a vtipu, nic společného :) Rozhodně doporučuji na dlouhé zimní večery ...tento film shlédnu i rád znovu :)

Warcraft: První střet

Warcraft: První střet (2016)

Tak jsem se právě vrátil z kina a celkový dojem 80%. Warcrafta jsem hrával ještě na 386ce :) Pak W2 a nakonec 3 včetně datadisků. Řekl bych, že z tématických zápletek okolo Warcraftu je to vcelku povedený scénář, který má rychlý spád a 2 hodiny v kině utečou jakou nic. Efekty výborné a UI postavy mají velmi realistické pohyby :) Zvuk a zvukové efekty akorátní. Příběh klasické záplětky dobro vs. zlo :) Za mne velice povedené oproti jiným filmům podobného ražení. Český dabing povedený a s 3D vcelku solidní zážitek. Oproti LOTRovi bych vyzvedl rychlost děje. Ukončení 1. dílu jsem čekal trochu jiné, ale nevadí, už se těším na Warcraft dvojku... Nejvtipnější scéna: Proměna stráže v ovečku :) Nudná či nedotažená scéna: Golem a souboj s ním - to se opravdu zadrhlo Nejefektivnější scéna: Vysávání životů kouzelníky - to je brutalitka :) Pokud zvažujete zda jít či ne, tak : - pro hráče - povinnost - pro veřejnost - za mne určitě jít, v současnu se točí daleko horší remaky her...

John Carter: Mezi dvěma světy

John Carter: Mezi dvěma světy (2012)

Byl jsem v kině...na 3D. Nazval bych to klidným zpracováním scifi...klasické scifi oživené na dnešní poměry a znalosti. Zpracování povedené a zajímavé...rád se podívám někdy znova.

Ovládací panel