Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Rodinný

Recenze (22)

plakát

Věčný svit neposkvrněné mysli (2004) 

Stejně jako ostatní dávám plný počet hvězdiček až na podruhé.. je to vážně zajímavý film a Carrey je v něm úžasný... sem ráda, že už si ho nepamatuji jen jako Masku, Ace nebo Bruce, ale jako Joela... pět hvězdiček za ten výborný pocit při sledování filmu

plakát

Zdivočelá země (1997) (seriál) 

Další český seriál, který za něco stojí.. ovšem pokud jde o nějaký větší děj, tak je lepší první serie než je Maděra zavřen do tábora... jen oslovování "soudruhu" mi docela kazí ten požitek, ale k té době to ovšem patřilo...

plakát

Veronica Mars (2004) (seriál) 

Jeden z mála amerických seriálů, který o něčem je... zbytečně se tu neřeší moc vztahů, čímž se alespoň nezamotáváte do pavučiny vztahů... škoda jen, že 3. řadou seriál končí... nutno říct skvělý seriál

plakát

Horákovi (2006) (seriál) 

Z nových českých seriálů je tento asi jeden z nejlepších.. je vtipný a nijak moc se nezabývá stupidními vztahy s napodobeninou venezuelských telenovel... právě vtipnost je jeho silnou stránkou.. Igor Bareš jako milující otec, kterému občas mírně ujedou nervy.. po jeho boku Lucie Výborná co by milující manželka, matka i dcera... a kolem nich spousta dětí různých věkových kategorií... nehledě na jejich kamarády, kteří všichni dohromady tvoří skvělou skupinku a u tohoto seriálu se člověk prostě musí od srdce zasmát..

plakát

Sexy ptáci (2001) 

Francouzská "komedie", která nemá čím zaujmout, natož pobavit.. celé je to akorát snaha o to, okopírovat scénky z Prciček, Kluci to chtěj taky a podobných filmů.. konec filmu si člověk uvědomí hned na začátku, tim pádem i snaha o nějakou pointu je marná... shrnuto: na tenhle film se dá koukat jenom když se doma hooodně nudíte a nemáte poruce jiný film.. 2* snad jen za tu písničku na konci..

plakát

Nesvatbovi (2005) 

Naprosto suprovej film na kterej se můžu koukat pořád dokola a zatím mě neomrzel. Herecké obsazení taky úžasné, nehledě na perveznější scény kdy Owen Wilson musí osahávat Jane Seymour a její "vnady". Nebo scéna kdy jsou na svatbě dcery ministra Clearyho a Vince Vaughn vykřikne: byla to moje první asiatka:) Prostě dávám tomuto filmu plný počet hvězdiček a ještě víc.

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Naprosto úžasný seriál. Vzhledem k tomu, že mě málokterý americký seriál zaujme, mě tenhle opravdu dostal. Při jeho sledování sem nervózní jako nikdy a každou scénu hltam jako by byla první. Nehledě na to, že herec v hlavní roli je opravdu pěkný.

plakát

O.C. (2003) (seriál) 

Pro někoho tenhle seriál možná znamená jenom stupidní zaplácnutí programu ve kterém by mohlo být místo toho něco zajímavějšího, ale mě tenhle seriál docela bavil. Prostě jeden z amerických seriálů o tom jak žijou náctiletý a jejich problémy v dospívání. Celkem slušně se rozvíjející děj a docela vtipné scénky. Už kvůli tomu vtipu sem se na to vydržela koukat tak dlouho.

plakát

Mezi námi děvčaty (2003) 

Na počátku příšerný vztah s matkou a nakonci to mamka rozjíždí na elektrickou kytaru... Opravdu vtipnej filmík.. Nejlepší scéna byla mimo té závěrečné s elektrickou kytarou taky když se dcera proměnila v matku a naopak: Vypadám jako ztrážce hrobky:-)

plakát

Bota jménem Melichar (1983) 

Na to, že byl tento film z doby komunismu tak se v něm neobjevují přehnané oslovení stylem: soudruhu, soudružko apod. Film má vtipnou pointu a celkově je mooc zábavný.. Hlavně akce: nesedejte si na botníky:-)