Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Film, který mě ze začátku moc nezajímal. Potom co jsem slyšel ohlasy jsem chtěl vědět za co to Leo dostal Oscara. Po zhlédnutí filmu opravdu nevím za co to dostal. Asi stačí sežrat rybu, vykuchat koně, sežrat hovno a máte ho.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Předlohu řadím k tomu nejlepšímu, co jsem měl z komixů tu čest. Bohužel samotný film je těžce zpatlaný. Je to další Snyderům film, který je příběhově prázdný, ale za to hlasitý. Bohužel většina akčních scén postrádá nápad a lehkost s jakou Snyder dokázal stavět některé ikonické scény. Hravost se vytratila. Chybí tomu osudovost a motivace postav jít proti sobě. Prostě jim to nebaštíte. Nejlepší scéna je solo Batmana a Affleckovi bych tu solovku pod režií hodně přál. 3* je za Afflecka

plakát

Deadpool (2016) 

1) - ten film nemá ani nárok na 5* 2) - scéna na dálnici by mohla být přehlednější a mít lepší střih 3) - srá* na to všechno, protože ty kecy jsou boží!!!

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Největší sázka na jistotu od Hobita. Totální remake Epizody IV, nové postavy zajímavé, ale chybí tomu příběh a ten tu vlastně žádný není. Spíš bych to nazval Epizodou VII,25. Pevně doufám, že příště dostaneme Epizodu VII,75. Moc mi to připomíná filmy od Marvelu, moc. Film naprosto bez chuti. Chudák J.J.

plakát

Chappie (2015) 

Totální kravina, která nedává naprostý smysl, pohřbívající jeden ze skvělých nápadů. Už to tady bylo zmíněno, ale tohle je castingový zločin!

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Moderní předigitalizovaná sračka, která je nakroucena do výšin. Být to 2 filmy, tak to bude nadprůměr, jelikož jsou 3, tak je to průměr, který drží pohromadě jenom díky režisérovi, který je otrokem své práce. Příběh a postavy jsou ploché, jak závodní dráha v Monaku a ta "bitva pěti armád" je k smíchu. Naprosto bez emocí!

plakát

Interstellar (2014) 

Nejlepší Nolan. Film tak intenzivní, komorní a emocemi nabitý, který bych od Nolana nikdy nečekal. První 2/3 filmu jsou naprosto fantastické. Audiovizuální zážitek ve formě Imaxu mě trefil přímo na komoru. Po druhém shlédnutí v normálním kině za první 2/3 filmu pro mě totální absolunto.

plakát

Zátah 2 (2014) 

Fenomenální!!! Kamera a choreografie z říše snů, kmotrovský příběh a tuna akce. První hodina a půl mi neuvěřitelně sedla a o druhé se nemá ani cenu rozepisovat. Tak intenzivní souboj snad už nejde ani trumfnout.

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Marvel opět ukazuje svoji impotentnost v záporných postavách, ale navrch přináší tak stupidní film, nad kterým i Transformers vypadá jako hardcore puzzle. Velký badass motherfucker temný elf zhltne mocný artefakt, aby potom na Thora prskal rudý krystaly, opravdu? Thor prokoukne Lokiho iluzi, aby na konci on i Odin se nechali v klidu oblafnout, opravdu? Asgard je opravdu nádherný a škoda, že finále se odehrávalo v nejnudnější části zeměkoule jakou jsem kdy ve filmu viděl. Jenže přes mocné silové pole, laserové věže, lítající lodě, proč k sakru teda mají meče a štíty? Proč mocný Asgard vykosí deset a půl temných elfů, když je Asgard tak mighty in universe a mocný praděda si s nimi vytřel řiť. Třešničkou na dortu je zlikvidování velkého temného elfa díky několika otočení jednoho vypínače v podání stále krásné Natalie Portman. Ptám se, opravdu vám to stačí?

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Temnější, dospělejší a suveréně nejlepší komixový film od Marvelu, který se bude dle mého názoru hodně těžce překonávat. Marvel se může hodně spálit, protože ostatní jeho komixovky vypadají oproti Iron Man 3 jako nedonošená děťátka v inkubátoru. Oproti DC stále Marvel neumí představit ultimativního záporáka, který by film posunul na 5* hodnocení. PS: Tony je bůh!