Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (24)

plakát

Nerve: Hra o život (2016) 

Tehle film má velmi dobrý potenciál, parádně se hodí do dnešní internetové doby. Posedlost natáčet, fotit a vše sdílet na internet je tak přesná. Od začátku měl film spád, ale jaksi ke konci mu začal docházet dech a čisté zakončení filmu nebylo úplně to pravé. 3 hvězdičky, ale mělo to navíc.

plakát

Lov lososů v Jemenu (2011) 

Dlouho jsem se na tento film chtěla podívat, ale nikdy jsem na něj nedostala tu správnou náladu. Určitě nelituji, je to příjemná podívaná u které se uvolníte a nemusíte nad tím ani moc přemýšlet, ale určitě to není bezmyšlenkovitě natočené, má to své osobní kouzlo a proto si 4 hvězdy zaslouží.

plakát

Slova (2012) 

Ani nevím jak to mám okomentovat.... Film se mi tak moc líbil, celý příběh mě pohltil. Hltala jsem opravdu každé slovo a musím říct, že je to až smutný..., ale krásný. Stojí to za to se na to podívat!!

plakát

Terapie láskou (2012) 

Dva lidé s vlastním příběhem. Ze začátku jsem trochu zmatená, ale postupně jsem se do příběhu opravdu zamilovala. Úžasný romantický film se zvláštním příběhem a komickým tancem na konci. Sice už od začátku víte jak to vše nakonec dopadne, ale nenudila jsem se a tuhle tu romanci jsem shlédla s nadšením.

plakát

Červená Karkulka (2011) 

Film jsem shlédla celý, ale v některých částech jsem měla velký problém udržet oči na obrazovce. Hrají zde herci o kterých si myslím, že mají na víc než na takovéhle cajdáky. Myslím si že do toho šli jen kvůli komerčně známé Catherine Hardwicke a jejím filmu Twilight. Ale jak se jí nepovedl Twilight, tak ani tohle.

plakát

Chuť znovu žít (2012) 

Musím říci, že tento film se přidal mezi mé velmi oblíbené filmy!! Je to tak milé, že Vám celý film způsobí jistou nostalgii. Je tam opravdu všechno co má správný film mít. Od každého trochu. Film není prohlouben akcemi... Od začátku filmu jsem se dostávala do fáze kdy jsem nemohla odtrhnout oči a najednou je konec filmu. Příjemně mi utekl a ani na minutu jsem se nenudila Dobré na dlouhé zimní večery s přítelem/přítelkyní a vínem v posteli.

plakát

Na doraz (2010) 

No co bych řekla. Neurazí a nenadchne. Je to pohodová komedie s kapkou srandy navrch. Chvílemi jsem se začala i nudit, ale pak to zase vystřídala nějaká vtipná scéna. Přišlo mi to jednotvárný s nezaměnitelnou linií. Nezachránil to ani Robert, který ve filmu působil nudně. Ale kdoví... Třeba se film zalíbí někomu víc než mě.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Nedotknutelní. Zařadím si to mezi top filmy. Opravdu bravůrní podívaná. Od dramatu ke komedii. Člověka až mrazí v zádech fakt, že se nemůže ani pohnout a je doživotně vázán na invalidní vozík a přitom se objeví někdo, kdo mu dokáže zvednout sebedůvěru a z jeho postižení udělat plus. TOP!!

plakát

Patrola (2012) 

Opravdu nevím jak tento film okomentovat... Hodně rozporuplné pocity po shlédnutí. Doporučit či nedoporučit. Bude to mít dvě skupiny diváků: Buď takové, které už se na to v životě nepodívají a takové co si ho zamilují. Byl to určitě zajímavý zážitek se podívat jak to v Amerických ulicích vypadá, ale myslím, že už se na film znovu nepodívám ač žánr je mi blízký...

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Třetímu filmu Batmana s Christianem Balem musím ubrat jednu hvězdičku.... a to kvůli ne tak velké propracovanosti jak tomu bylo v předešlém filmu. Tím neříkám, že film je špatný. Celou dobu jsem se výborně bavila a čekala dychtivě na další scénu. Tuhle trilogii si můžu pouštět neustále dokola, ale Temný rytíř byl lepší.