Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (18)

plakát

Kriminálka New York (2004) (seriál) 

Hele,mně se to líbí.Jasně,některé momenty,kdy se snaží všechno vysvětlovat jsou trochu stupidní a metody které použivají lehce úsměvné,ale postavy se mi charakterově líbí,některé se vyvíjí a jsou sympatické.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Film ve stylu "natocime vlastne ord a vymlatime z toho prachy" a toho cukru tam bylo vazne hodne.Tri hvezdy za prumernost,nekdy si rikam ze fakt chybi desetistupnove ohodnoceni.

plakát

Veřejné lži (2019) 

Kazdy clovek,ktery chce neco zmenit,by mel zacit od sebe.Kazdemu kdo uvazuje stejne a je navic presvedcen o tom,ze na spravedlnosti a pravde zalezi,tak tento film doporucuji.Urcite ho oslovi.

plakát

Profesionálové (1977) (seriál) 

Me mrzi ze kluci toho nenatocili vic :-( Na tohle bych se mohl divat porad.Dnes je buh vi kolik serii ruznych sra.ek ach jo.Ale kdyz vidim nekde u jineho filmu,kde hraje nekdo z dvojice Bodie,Doyle hned je tam napsano,ten z Profesionalu a to oni nechteli,docela je i chapu.Ale velka VELKA skoda.

plakát

Soudní proces s Pamelou Smartovou (2014) 

Jste porotcem.....Jak rozhodnete? Filmu jsem dal 5 hvezd.Tolik proto,aby jej melo moznost videt vic lidi a kazdy si mohl obrazek udelat sam.Ja jsem si ho udelal...

plakát

Poslední cesta (2009) (TV film) 

Film je produktem klasickeho americkeho zamereni na pribehy.Vim ze jde o mnoho zbytecnych zivotu,ale nemyslim si ze by bylo spravne dat pet hvezdicek,jen proto,ze film utoci na nasi slabou stranku.

plakát

Zamračené dny (2007) 

Pohled do zivota asi mnoha páru dneška,koho se tyto problemy netykaji nedokaze se vcitit do problemu hlavnich akteru a muze mu tak tento snimek pripadat fádní.

plakát

Angèle a Tony (2010) 

Naskocily titulky a ja jsem se prekvapeny ptal,ze to prece neni konec! Ja chci jeste aspon den stravit s Angéle a Tonym.Kdo ma rad filmy,kde jde o zivot jako takovy....vrele doporucuji.