Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

The Last Reformation: The Beginning

The Last Reformation: The Beginning (2016)

K tomuto dokumentu není moc co říct. Nevěřící budou dávat naprostý odpad, vlažní něco mezi a opravdoví následovníci Ježíše budou tento snímek brát za skvost! Protože tento dokument je cílený přesně na tuto skupinu lidí, kteří se rozhodli dát svůj život Bohu - a této skupině bych ho všem silně doporučil shlédnout. Naprosto praktické ukázky knihy skutků - knihy, kterou bychom měli studovat především. A protože zde nejde o zisk, ale o vyučování, autoři dali dokument v 37mi jazycích ke shlédnutí zadarmo přímo na své stránky (přes YOUTUBE). Ovšem - zadarmo jste dostali, zadarmo dejte :-) Proto si mohu dovolit dát ho ZDE ke shlédnutí A jako obvykle - TIPseznam dalších křesťanských filmů.

7 Days Adventure with God

7 Days Adventure with God (2017)

Torben se vydal na týden do Brazílie, aby jednak sám roznášel evangelium a pak se účastnil konference, která ma za účel nakopnout další křesťany, aby sami vyšli do ulic nejen se slovem, ale i s mocí! Žádné sezení a dlouhé nudné přednášky, ale praktická ukázka a rovnou všichni zkoušet a aplikovat! A protože je dokument natočen za účelem šíření evangelia a ne kvůli zisku, mohu si dovolit dát ho ZDE ke shlédnutí A jako obvykle - TIPseznam dalších křesťanských filmů.

The Last Reformation: The Life

The Last Reformation: The Life (2018)

Třetí díl, více kvality na úkor kvantity. Aneb méně lidí a zázraků, ale více rozhovorů s těmi lidmi. Tento díl už je navíc střízlivější - už nás seznámí s nepovedenými záběry (chápej jako záběry s odmítnutím, nebo s modlitbami bez zázraku), což je potřebné a povzbudivé vědět. Jako předchozí dva díly DOPORUČUJI, DOPORUČUJI a ještě jednou DOPORUČUJI! A protože zde nejde o zisk, ale o vyučování, autoři dali dokument v desítkách jazyků ke shlédnutí zadarmo přímo na své stránky (přes YOUTUBE). Ovšem - zadarmo jste dostali, zadarmo dejte :-) Proto si mohu dovolit dát ho ZDE ke shlédnutí A jako obvykle - TIPseznam dalších křesťanských filmů.

Finger of God

Finger of God (2007)

K tomu ani nemám slov. Chceš vědět, kdo je Bůh? Skoukni sám/a TIPseznam dalších křesťanských filmů. Postřeh (cituji): Náboženství je to co zůstane, když odejde Duch Svatý.

Furious Love

Furious Love (2010)

URČITĚ SKOUKNI TAKY! Měl bych k tomu akorát jednu výtku - myslím, že místy to bylo zbytečně detailní. Že se část toho jakoby skrz ten dokument přenášelo na mě. Autor ještě zřejmě nemá tu citlivost hranic co ano a co už ne...TIPseznam dalších křesťanských filmů.

Father of Lights

Father of Lights (2012)

Já, křesťan ze "zóny pohodlí" vyznávám, že neumím šířit Boha lásky. Že často sklouzávám k šíření náboženství namísto Boha lásky. Děkuji Ti Pane, že posíláš své děti všude, aby šířily Tvou lásku. Prosím Tě Pane, pomoz i mě vyjít ze "zóny pohodlí" a konečně převzít své poslání, které jsi mi svěřil - šíření Tvé lásky, aby se i ostatní Tvé děti mohly k Tobě navrátit. Amen. TIPseznam dalších křesťanských filmů.

The Encounter

The Encounter (2010)

Perfektní snímek vhodný i k evangelizaci. Odpovídá totiž i na mnohá "PROČ?!" Paradoxně má otázka, ač tam byla položena, zůstala bez odpovědi...TIPseznam dalších křesťanských filmů.

Another Perfect Stranger

Another Perfect Stranger (2007)

Perfektní snímek k inspiraci, jak v dnešní době v praxi evangelizovat. A také si při něm člověk uvědomí i věci nebo souvislosti, které mu před tím nedošly. DOPORUČUJI! Ke shlédnutí na YOUTUBE. A TIPseznam dalších křesťanských filmů.

V jednom ohni

V jednom ohni (2008)

Film, ze kterého by si mnoho párů mělo vzít příklad. Kniha o které se opíral děj opravdu vyšla pod názvem Výzva lásky . Ukázku z filmu lze shlédnout třeba v mém profilu (dole) TIPseznam dalších křesťanských filmů.

Odvážní

Odvážní (2011)

Alex Kendrick se opět nezapřel a natočil úžasný velkofilm. Poselství tohoto snímku je hluboké a zcela jasně podané. TIPseznam dalších křesťanských filmů.