Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Akční

Zajímavosti k filmům (8)

Křížová cesta

Křížová cesta (2014)

V dlouhé scéně, kdy Marie (Lea van Acken) jede s matkou autem, je jasně pozorovatelné, že točení volantem neodpovídá tomu, jak se auto dle toho, co vidíme zadním oknem, ve skutečnosti pohybuje. Na jedné rovince dokonce drží volant trvale pootočený.

Pověz to světu

Pověz to světu (2015)

Všech 6 epizod dali autoři volně ke zhlédnutí na oficiální stránky filmu.

The Last Reformation: The Life

The Last Reformation: The Life (2018)

Dokument nebyl natočen za účelem zisku, ale za účelem šíření evangelia. Proto ho tvůrci rovnou vystavili přes službu YouTube volně ke zhlédnutí na oficiálních stránkách filmu, a to s titulkami v desítkách jazyků.

7 Days Adventure with God

7 Days Adventure with God (2017)

Dokument nebyl natočen za účelem zisku, ale za účelem šíření evangelia. Proto ho tvůrci rovnou vystavili přes službu YouTube volně ke zhlédnutí na oficiálních stránkách filmu a to s titulkami v desítkách jazyků.

The Last Reformation: The Beginning

The Last Reformation: The Beginning (2016)

Dokument nebyl natočen za účelem zisku, ale za účelem šíření evangelia. Proto ho tvůrci rovnou vystavili přes službu YOUTUBE volně ke shlédnutí na oficiálních stránkách filmu, a to s titulkami v 37 jazycích.

Odvážní

Odvážní (2011)

Zhruba polovina herců a štábu byli dobrovolníci z církve, která na filmu spolupracovala.

Vzepřít se obrům

Vzepřít se obrům (2006)

Rozpočet filmu byl pouhých 100 000 amerických dolarů, přesto zaznamenal takový úspěch, že vydělal přes 10 000 000 dolarů, přičemž se prodalo více než 2,3 milionu DVD v 57 zemích světa.

V jednom ohni

V jednom ohni (2008)

Knihu, o kterou se celý film opírá, v roce 2008 pod názvem „Výzva lásky“ vydali režisér Alex Kendrick a jeho bratr Stephen Kendrick.

Reklama