Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (66)

plakát

Mladá dáma (2024) 

Za mne prumerne fantazy. Na oko prijemne, dejove nenarocne.

plakát

Divnosvět (2022) 

Prehnane velkolepe, prehnane akci az strasidelne a desive pro male deti. Rozhodne neni vhodne od tri let, ani od peti.. Spise tak od deseti. Napad hezky a hlani dejova linka fajn, ale postavy vyhrocene vsemi smery a dialogy podivne

plakát

Domov snů na počkání (2022) (pořad) 

Akcni romanticka parodie o prestavbe domu. Dobre na interierove inspirace, jinak vcelku iritujici zalezitost.

plakát

Winx Saga: Osud (2021) (seriál) 

Příběh pro desetileté s nálepkou 16+. Takže tu máme přisprostlou pohádku o dívce, která pradávné vílí magii přišla na kloub. Jen se přesně neví, kdo je padouch a kdo hrdina. Asi se zajdu zeptat své devítileté sousedky.. Pro mne je to takový ten druh seriálu: "A žehlils někdy?"

plakát

Eurosong: Příběh skupiny Fire Saga (2020) 

No, pitomost je to.Ani se mi do toho nijak nechtělo. jelikož Ferrell vždycky hraje debila. I tady. Ale chtěla jsem si poslechnout Dana stevense. A za to utrpení, které jsem dvě hodiny podstoupila jsem za odměnu dostala nádhernou píseň v podání Molly Sandén (néé od Rachel McAdams, jak si někteří myslí). Asi jsem poprvé v životě zažila, co je to mít "husí kůži" u písně

plakát

Pohádková lhota (2020) (seriál) 

Milé příběhy s hezkými písničkami. Škoda, že je tak málo dílů. Jedu to s prckama furt dokola. Mezi dnešními seriály fakt perla.

plakát

Rebeka (2020) 

Krásná Lily, působivé scény, výborná předloha, ale vůbec mě to nevtáhlo do děje. Ani se nedalo poznat, jestli se ti dva mají vlastně rádi. Takové frigidní dílo.

plakát

The Prom (2020) 

Podivný počin, který je velice, ale tak moc velice .. americký. Zpěv dobrý. A pak do toho přišel můj tříletý syn: "Mami, ale tam je s holkou! To je popleta!".

plakát

Ledové království II (2019) 

Za mne vyborny. Obcas to melo mouchy, jednu masarku, ale zazitek mi to nezkazilo. Krasna podivana. A dejove bezvadne dotahnuty prvni dil, ktery zanechal nekolik otazniku. Pisne v cestine byly taky nadherne. Povedlo se, dekuji :*

plakát

Malá mořská víla (2018) 

Nakonec vcelku milá pohádka. Svoje kouzlo to mělo a malým fanynkám mořských vil se bude určitě líbit. Hlavní herečka je příjemná a efekty kolem ní se mi líbily. Většina tvůrců je téměř neznámá a je to tedy na pohádce dost cítit a některé scény působí dost lacině a herci těžkopádně. Jediná výraznější herečka je Shirley MacLaine, ale to moc nepomohlo. No, je to tak napůl cesty, za tři.