Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (66)

plakát

Mladá dáma (2024) 

Za mne prumerne fantazy. Na oko prijemne, dejove nenarocne.

plakát

Yellowstone (2018) (seriál) 

Ja si rikala, ze to bude pecka serial. Ale je to preplacany jak Disney. Jako kdyby si dnes vsichni tvurci rekli, ze cim vic do toho naperou tim vetsi uspech to bude. Vsechny postavy psychicke poruchy, neustale zivot na vlasku, akce, napeti..No kyc, parodie.

plakát

The Lady with the Lamp (1951) 

Osobnost znam. Nevim do jake miry je to autenticke, ale nikdy mi asi nedoslo, ze to nemuselo byt jednoduche tenkrat prosadit zeny ve zdravotnictvi a ve valce. Ono to z ucebnic vypada, ze byla Florence putka s lampou, ale ona musela byt uminena dracice, aby tohle zvladla. Urcite by se mi zamlouvalo modernejsi zpracovani, ale takhle to ma taky sve kouzlo.

plakát

Divnosvět (2022) 

Prehnane velkolepe, prehnane akci az strasidelne a desive pro male deti. Rozhodne neni vhodne od tri let, ani od peti.. Spise tak od deseti. Napad hezky a hlani dejova linka fajn, ale postavy vyhrocene vsemi smery a dialogy podivne

plakát

Domov snů na počkání (2022) (pořad) 

Akcni romanticka parodie o prestavbe domu. Dobre na interierove inspirace, jinak vcelku iritujici zalezitost.

plakát

S Jakubem v přírodě (2015) (pořad) 

Bezvadny porad. U nas se k nemu posadi se zajmem deti s pradedeckem a inspiruje je i k dalsim tematum o prirode k diskusi.

plakát

The Prom (2020) 

Podivný počin, který je velice, ale tak moc velice .. americký. Zpěv dobrý. A pak do toho přišel můj tříletý syn: "Mami, ale tam je s holkou! To je popleta!".

plakát

Winx Saga: Osud (2021) (seriál) 

Příběh pro desetileté s nálepkou 16+. Takže tu máme přisprostlou pohádku o dívce, která pradávné vílí magii přišla na kloub. Jen se přesně neví, kdo je padouch a kdo hrdina. Asi se zajdu zeptat své devítileté sousedky.. Pro mne je to takový ten druh seriálu: "A žehlils někdy?"

plakát

Pohádková lhota (2020) (seriál) 

Milé příběhy s hezkými písničkami. Škoda, že je tak málo dílů. Jedu to s prckama furt dokola. Mezi dnešními seriály fakt perla.