Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Dobrodružný
  • Reality-TV
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbení herci (4)

Nigel Marven

Nigel Marven je britský ornitolog, publicista, autor a producent. Patří též ke známým ochráncům přírody. Od roku 1999 působí Nigel v televizi jako prezenter a na svém kontě má již desítky přírodopisných dokumentů, od Obrů (Giants) přes Lovce jedů (Venom Hunters) a Prehistorický park (Prehistoric Park) až po nejnovější Nezkrocenou Čínu s Nigelem Marvenem (Untamed China).

David Attenborough

David Attenborough je britský přírodovědný publicista, jenž v televizi působí už od 50. let minulého století. Ve svých začátcích se proslavil především seriály s úvodním názvem Zoo Quest (Guayana, Birds Of Paradise...). Dále natočil například Ztracené světy: Zaniklé životy, Život savců či Planetu Zemi - všechny jeho dokumenty sklidily velký úspěch. Prozatím jeho nejnovější dokument je Zamrzlá planeta (Frozen Planet).

Jeff Goldblum

Jeff Goldblum je americký herec. Jeho veliký úspěch přišel v roce 1993 s filmem Stevena Spielberga Jurský park, kde ztvárnil charismatického matematika Iana Malcolma ve vedlejší roli. V hlavní roli se poté vrátil Ianovou osobností v roce 1997 ve Spielbergově pokračování s názvem Ztracený svět: Jurský park.

Richard Attenborough

Richard Attenborough je britský režisér a herec. Jeho nejznámější a nejvýznamější rolí je bezpochyby ztvárnění miliardáře Johna Hammonda ve filmech Jurský park a Ztracený svět: Jurský park, které natočil režisér Steven Spielberg.