Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (660)

plakát

Hollywood - Meg (2020) (epizoda) 

Úplný závěr epizody mě fyzicky bolel...

plakát

Holmes a Watson (2018) 

V tom filmu nefunguje takřka nic. Vtipy nejsou vtipné, jejich timing je špatný, zápletka je prakticky nulová a vy jen doufáte, že se film doklopýtá do svého konce. S uvážení angažovaných herců a jistě nemalý h nákladů na kostýmy a výpravu, je to vyloženě škoda.

plakát

Hoří, má panenko (1967) 

Snad proto, že to ve Vrchlábí znám, či snad proto, že otec byl hasič, nebo spíš proto, že to je tak krutě české a nebo vlastně za to všechno, nelze hodnotit jinak.

plakát

Hovory s TGM (2018) 

Skvělý film, od kterého jsem dostal přesně to, co jsem po shlédnutí traileru očekával. Komorní film postavený na rozhovoru dvou mužů, kteří jdou, občas si sednou, zují boty a pokračují dál bosí. Jan Budař je jako Čapek překvapivě dobrá volba, ale Martin Huba jako T.G.M. (po kolikáté už?) je doslova uhrančivý. Pochvalu si zaslouží lidé z PFX, protože film vypadá takřka jako starý černobílý film, který byl dodatečně kolorovaný. Tomuto pomáhá i volba klasického akademického formátu...

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Začátek mě ohromně bavil. V momentě, kdy seriál najel na "cimrmanovskou" hru á la Vichr z hor ("Jsem tvá sestra... Nemohu tomu uvěřit, vždyť tys mi, švagře, říkal..." "Nejsem tvůj švagr, Jsem tvůj bratranec." etc.), začal jsem uvažovat, zda budu pokračovat ve sledování. Nyní, s blížícím se koncem třetí série, začínám litovat, že jsou jenom čtyři... ale uvidíme po té čtvrté, třeba budu rád, že jsou jenom čtyři...

plakát

Hroch (1973) odpad!

Čekal jsem hodně, ale takhle brutální bizar opravdu ne... Trapný pokus o satiru, který nudí k smrti. Vše, co jsem chtěl říci, tu de facto napsal Tetsuo. Jen bych dodal, že zpěvačku nehraje Naďa Urbánková, ale Helena Blehárová (původní interpretka hitu Š š š) a spíše než Jan Patočka to je Eduard Goldstücker.

plakát

Hříchy pro pátera Knoxe (1992) (seriál) 

Na svou dobu velkolepý počin - jet detektivku naživo si muselo vyžádat nervy jak ocelový dráty!

plakát

Hříšní lidé města brněnského (1999) (seriál) 

Jednotlivé epizody mají mírně stoupající kvalitu, ale opravdu jen hooodně mírně... Škoda promarněné šance...

plakát

Hudbu složil, slova napsal (2007) 

Milé, příjemné, nasládlé... ale mezi Hughem Grantem a Drew Barrymore jsem necítil vůůůbec nic... Jako kamarádi snad ano, ale jako milenci... Chemie nazafungovala.

plakát

Hyeny (1992) 

Do městečka Coloban se po třiceti letech vrací stará Linguere Ramatou, která ve světě pohádkově zbohatla. Jediné, co chce, je spravedlnost – v 17 letech čekala dítě s Dramanem, ten se však k otcovství nepřiznal, a proto byla Linguere vyhnána z města. Dnes žádá jeho smrt. Penězmi si obrací veřejné mínění na svoji stranu, což se nakonec stane Dramanovi osudným. Režisér zde umě převádí Dürrenmatovu hru do afrického prostředí, aniž by příliš musel měnit děj. Zamýšlí se zde nad smyslem pomsty a cenou lidského života.