Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (660)

plakát

Austin Powers - Goldmember (2002) 

Úvod samé cameo mě vždycky dokonale dostane a zbytek filmu také, i když je znát jistá vyčpělost a sebevykrádání.

plakát

Avatar (2009) 

Tak to vypadá, že Cameronův velkohubý výkřik "Jsem král světa" nebyl zas tak daleko od pravdy...

plakát

Babe - galantní prasátko (1995) 

Opravdu kouzelný film, který mě (a proč to neříct) dojal k slzám... no... orosené očko jsem měl. Moc pěkné.

plakát

„Babičky dobíjejte přesně!“ (1983) 

Pro milovníky opravdu špatných filmů lahůdka, pro normálního diváka asi šok. Na druhou starnu, když zapojíte představivost a vybavíte si robotického Yula Brynnera z Westworldu... třeba v duelu s pekelnou babičkou Libuše Havelkové... hmm, docela švanda.

plakát

Babovřesky 2 (2014) odpad!

Dal-li jsem prvnímu dílu jednu hvězdičku, bylo to snad jen kvůli snesitelnějším částem s Janem Dolanským a Lucií Vondráčkovou (přiznávám se, oběma to sluší a ta romantická linie byla alespoň o něčem). Ta je však ve druhém dílu odsunuta kamsi do třetího až čtvrtého plánu a namísto toho je zde nevtipné panoptikum pitvoření a trapného product placementu. Nechce se mi věřit, že by ten film nalákal do kin tolik diváků. Jediné pozitivum vidím v lehounce střídmější stopáži... ale jinak, škoda slov...

plakát

Babovřesky 3 (2015) odpad!

Zhmotněné peklo. Absolutní absence vtipu, vkusu a soudnosti. Za to product placementu tolik, že se kvůli němu do obrazu skoro nevejdou herci. A proč proboha Tomáš Trapl, rodilý Pražák, hraje Poláka? Strašlivá záležitost.

plakát

Báječná show (2002) 

Sympatický pokus, který ale nedopadl... Škoda.

plakát

Báječný svět shopaholiků (2009) 

Drž se Jerry svého kopyta! Akční filmy. Snad ještě rodinné dobrodružné jízdy typu Piráti z Karibiku, ale filmy o ženách a nedej bože pro ženy, to snad raděni ne. Fungovalo to snad ve Flashdanci, dost to drhlo v Divokých kočkách a tady.. Nebýt Johna Goodmana a několik "vtipných momentů" (tím myslím umístění reklam na CSI, G-Force a Prince z Persie), snad bych nedal ani 2. Inu Sophie Kinsella se bude muset spokojit asi jen s touto adaptací...

plakát

Balada pro banditu (1978) 

Hlavně kvůli té hudbě. Jinak mi to příliš připomínalo Jesuse ze 70. let, ale ani náhodou to nedosahuje jeho úrovně.

plakát

Bedrana (1974) 

Bedrana je v očích vesnice zneuctěna, a to ačkoliv se svému únosci, chlípnému Hamzovi ubránila. Aby nebyl Davut, její muž, celé vesnici pro smích, je nucen Bedranu zabít. Nakonec sám páchá sebevraždu. Film díky hereckým projevům a práce s kamerou dokonale vykresluje drsný turecký venkov.