Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (660)

plakát

M*A*S*H - Major Ego (1978) (epizoda) 

Charles Emerson Winchester III. tentokrát trochu přestřelil. Opravdu se choval jako pompézní hovado, ale nakonec se zase hezky vrátil na zem.

plakát

M*A*S*H - Velitel Pierce (1978) (epizoda) 

Výborný díl. Hawkeye najednou pocítí tíhu velení a uvědomí si, že to není taková sranda...

plakát

Století Miroslava Zikmunda (2014) 

Chtěl bych zažít aspoň pětinu toho, co hlavní protagonista. A chtěl bych mít takový životní elán... Patrně opráším jejich knihy, které mi leží v polici...

plakát

M*A*S*H - Válka nervů (1977) (epizoda) 

Alda režíruje Aldu a není to jen o něm, ale epizodu opět táhne nahoru jedna z nejlepších postav celého seriálu, Sidney Freedman.

plakát

Hollywood - Meg (2020) (epizoda) 

Úplný závěr epizody mě fyzicky bolel...

plakát

M*A*S*H - Střídání stráží (2) (1977) (epizoda) 

S příchodem Charlese Emersona Winchestera III. dostala seriál čerstvý vítr do stanového plátna. Hawkeye s B.J. získali obdivuhodného protivníka. O to víc mi přišlo líto, jakou karikaturu postupem času udělali z Franka.

plakát

Tajuplný podzemní svět - Cesta do nitra hor (2017) (epizoda) 

Tak tady mi konečně bylo osvětleno, co mi přišlo z počátku zvláštní, tedy až skoro poetický přístup k tématu - autor je geolog, proto to rozplývání se nad každým kamínkem, nebo až rozkošnické plácání se v bahnu.

plakát

Stranger Things - Season 3 (2019) (série) 

Třetí série osmdesátkového nerdgasmu mě přiměla poněkud odpustit druhé sérii, ale zároveň bez okolků říkám, že třetí série je lepší než první. Byť je pravda, že se stárnoucími hrdiny dostává vedle temné atmosféry mnohem větší prostor i mladistvá romantika a láska a poměrně značně přitlačili tvůrci, co se humoru týče. Velice jsem se bavil a těším se na čtvrtou sérii, která bude mít patrně dost těžkou pozici navázat, zejména po tom srdceryvném loučení v poslední epizodě...