Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Plivu na váš hrob 2 (2013) 

Řekla bych, že dvojka předčila jedničku,alespoň u mě určitě...

plakát

The Girl Next Door (2007) 

Neuvěřitelne...Pocit po závěrečných titukach je zdrcující.I přesto, že American crime,který je o stejné události předčí tento snímek, dozhodně zato stojí...Sice není vykreslen tak detailně ani nejde pochopit jednání Ruth což v AC se kladl detail i na tyranku (coji k tomu vedlo), který já nechapu a nedokážu nikterak omluvit...Tak i po tomto snímku mám hrozné pocity bezmoci a utrpení,které ta dívka prožívá a je mi do breku což i dělám. Film není pro sabší povahy, ale doporučuji se kouknout.

plakát

Enter Nowhere (2011) 

I přesto,že je tento snímek malorozpočtový (cca o 6 šesti hercích,kteří mimochodem hrají dobře) se mi velice líbí a má duše romantičky je koncem snímku nadšená.Spád filmu nenudí a atmosféra je chvílemi strhující.

plakát

Captivity (2007) 

Sice tento snímek má své mouchy ostatně, který ne, ale dějová linie se mi líbila...Příjemná podivaná,u které čas utika...Představa toho, že jsem ve stejné situaci jako hlavní hrdinka mě děsí.Tento film mi nepřišel nějak vyumělkovaně nebo přehnaně...Vůbec nejsem zklamaná...Spíš příjemně překvapená,protože jsem čekala opak i přes poslední minuty, které končí stejně jako u většiny snímků podobného ražení...

plakát

La cara oculta (2011) 

Příjemná podívana a ono jak se říká: Oko za oko,zub za zub...

plakát

The Rage (2007) 

Hrůza, sice druhá polovina již byla lepší, ale stále mi zůstává rozum stát kde se na takové filmy berou peníze...

plakát

Prowl (2010) 

Neuvěřitelne zklamání...Kdybych se hodně snažila nějaký klad bych asi našla, ale záporů je tam tolik,že škoda času na hledání nějakého dobrého momentu.

plakát

Penny se bojí (2006) 

Film sice měl pár světlích okamžiků,ale kdyby trval o polovinu méně nic by nám neuteklo...Předpokládám, že slečna už bude vážně jezdit jen na kole,pokud přežila...A film poukazuje - nikdy nebrat stopaře i kdyby jste je srazily.

plakát

Tisíc dnů s Annou (1969) 

Opravdu vynikající snímek a jako milovnice historie, vřele doporučuji.Zvlášť kvůli krásné Genevieve Bujold,nádherným kostýmům a hlavně,že smímek historii nemění jako spousta jiných filmů o Tudorovcích...