Velmi dobrý filmeček, Thomas Jane je pro takové role stvořenej a Elsa Pataky se tam hodí parádně. Jinak výborně vizuálně udělané a nesmím opomenou skvělej bourák hlavního hrdiny :)
Několik prvních sérií je nepřekonatelná kultovní klasika, poslední dobou je to jak na horské dráze, někdy nahoře, někdy dole, ale častěji jezdí ve vyšších polohách :-). Co je na tomhle seriálu excelentní ?? dabing !
Je to akční film, nebo pornofilm? No určitě je to film s nejvíce zpomalenýma záběráma na prsa. Možná je lepší si pustit lesbické porno :-D a ne tuhle kravinu
Tučňáci z Madagaskaru (2014)
Skvělé i 90 minut umí tučnáci bavit
Don Jon (2013)
Skvělej film *****+
Cesta do pekel (2009)
Muž se dvěma mozky (1983)
Doktor Hafaurrrr... a Doktorka Úlmahajová :-D šílená kravina
Čas pomsty (1993)
Nejlepší film Dolpha :-) Ferrari, Lambo, Jimi Šušajn :-D nářez
Temný anděl (1990)
90 léta, zlaté časy :-)
5 Days of War (2011)
Krutá realita
Pivní bratři (1998)
Když jsem to viděl poprvé, tak jsem se hoooodně nasmál :-)
Veselé Velikonoce (1984)
Nejlepší ! ! !
Obhájce (2011)
Pro mě osobně velké, příjemné překvapení, herec z romantických filmů zahrál velmi dobře, příběh taky dobrý. Takže 5 hvězdiček si to zaslouží
Britney Spears: Greatest Hits - My Prerogative (video kompilace) (2004)
V roce 2004, bych dal 100 hvězdiček, dnes už ne. Z nostalgie dávám pět
Nutné k přežití (TV pořad) (2006)
Bear je šílený, hlavně jeho jídelníček :) Smekám co dokáže
Ženatý se závazky (TV seriál) (1987)
Jednoznačně můj nejoblíbenější seriál. Seriál ze života :-) Životní role všech herců a Al Bunda je nejlepší, můj hrdina :-)
Zázračná planeta (TV seriál) (2006)
Nejkrásnější co kdy bylo natočeno, krásná Planeta, škoda, že si ji ničíme
Simpsonovi (TV seriál) (1989)
Muž v ohni (2004)
Hudba - Lisa Gerrard luxusní
Do hlubiny (2005)
4 za přírodu
Dům u vycházejícího slunce (2011)
Pěkná zimní atmosféra a hlavně Amy Smart :)
Catch .44 (2011)
Není to zas tak špatné :-) a hvězdičky dávam hlavně za Malin Akerman :)
Kriminálka Miami (TV seriál) (2002)
3 hvězdy za Miami
Giantess Attack (2017)
Film dělaný ve sklepě na koleně :D. Dvě giga polonahé ženské, raketomet co poslouží jako brko a skvělé triky :D Takové soft porno
Antarktida: 7. kontinent (TV pořad) (2016)
Krásná příroda v nic moc podaném dokumentu
Bitch Slap (2009)
Rozčarování (TV seriál) (2018)
Simpsnům a Futuramě to nešahá ani po kotníky :-(
Píseční žraloci (TV film) (2011)
jedna hvězdička za Brooke :-)
Teorie velkého třesku (TV seriál) (2007)
Dobrý seriál !! Ale musím si položit otázku – koukal bych na to bez Kaley Cuoco ?
Svůdné zombie (2008)
odpad!To je moc i na mě
TOP STAR (TV pořad) (2010)
odpad!Největší odpad v televizi