Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Robert Downey Jr.

Velmi osobitý a charismatický herec, který mne ve filmu vždy doslova uchvátí. Je těžké říct v kterém filmu se mi nejvíce líbil, protože dívat se na něj je pro mne vždy zážitek, ať už jde o velkou nebo malou roli. Pokaždé se dokáže do své práce naplno ponořit a vyždímat ze sebe to nejlepší. Je to bezprostřední člověk, vnímám ho jako velmi otevřeného, zábavného člověka, plného energie a nadšení pro svou práci a své fanoušky. Zároveň bych ale řekla, že spousta let plná drog, večírků a ženských se na něm také podepsala. Jistě, na kom by se něco takového nepodepsalo, nebo spíše ho to rovnou neodepsalo, je veliký zázrak, že nedopadl jako jeho vlastní postava z filmu Less than zero. Je až ohromující, že při jeho životním stylu byl schopný chodit na plac včas, skvěle připravený a ještě ke všemu vždy schopný podat skvělý výkon, je to téměř nepochopitelné. Myslím ale, že hlavní je to, že dokázal přestat, vyčistit si hlavu a tělo od všeho svinstva a našel způsob jak bez něj žít a jak opět prorazit do povědomí lidí. Byla by ho nesmírná škoda, pro dnešní svět filmu je nezaměnitelným přínosem všestranného uměleckého talentu a jedinečného osobního kouzla. Pro mě osobně je to nejlepší herec své generace a také je to člověk, kterého si velmi vážím a uznávám ho za vše, co dokázal, ať už v osobním nebo pracovním směru. Nejoblíbenější filmy: Chaplin, Čas smyslnosti, Kiss Kiss Bang Bang, Iron man, Sólista, Sherlock Holmes, Soudce.

James McAvoy

Pro mne snad nejtalentovanější herec své generace... Na to, že o hraní vůbec neuvažoval a dostal se k němu jen náhodou, je to velmi kvalitní herec a musím říct, že jsem moc ráda, že ho objevili, byla by škoda kdyby ne. Umí si vybírat správné role, vždy mu perfektně sednou, navíc do nich ze sebe dává úplně všechno a je to znát, protože upřímně shlédla jsem všechny filmy s ním, co jsem dokázala sehnat a nedokážu si vybavit jediný, kde bych mu něco vytkla, ba naopak mě vždy dostal tím, jak skvěle své role zahrál, autenticky, uvěřitelně, emotivně, vtiskl jim svou podobu a dal do nich to, co bylo zapotřebí. Na filmy s ním se pokaždé moc těším, vždy když se má ve filmu objevit ten jeho uhrančivě modrý kukuč a nakažlivý úsměv, tak vím, že to bude stát za to! :) Mé nejoblíbenější filmy: Pokání, Uvnitř tančím, Vášeň a cit, Poslední skotský král, The last station, Konspirátor, Trans, Sviňák, X-Men: Budoucí minulost.

Johnny Depp

Jeden z nejobsazovanějších herců dnešní doby. Ráda se koukám na jeho filmy, protože jim vždy dodá takovou svou "Deppovskou" jiskru. Rozhodně patří k jedněm z nejtalentovanějších herců co znám, je zážitek se koukat na filmy s ním. Mé nejoblíbenější filmy: Benny a Joon, Sweeney Todd: Ďabelský holič z Fleet Street a Hledání země, nezemě.

Nicolas Cage

Nejoblíbenější filmy: Město andělů, Lovci pokladů, Čarodějúv učeň

Jude Law

Nejoblíbenější filmy: Návrat do Cold Mountain, Prázdniny a Sherlock Holmes.

Hugh Jackman

Nejoblíbenější filmy: série X-men, Austrálie a Dokonalý trik.

Mel Gibson

Nejoblíbenější filmy: Statečné srdce, Maverick a série Smrtonosná zbraň