Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Doktorka z Dixie

Doktorka z Dixie (2011)

Velmi jsem si tento seriál zamilovala....Mladičká newyorská doktorka, která se vydá žít a léčit do maloměsta Bluebell v Alabamě, které je pro ni největší dírou světa...už jen tato zápletka mě velmi zaujala a po shlédnutí pár dílů jsem si seriál opravdu oblíbila, to kouzelné maloměsto, kde se všichni znají, všichni o všech všechno vědí, všichni si pomáhají a pořádají jednu akci za druhou (Jestli je americký Jih opravdu takto malebný, tak takovýto domov bych si také zamilovala.). Navíc to velmi povedené herecké obsazení! Hrozně se mi líbí jak se mezi hlavními postavami pořád něco děje, hlavně mě moc baví sledovat to věčné popichování a hašteření mezi Zoe a Wadem, ti dva mají hrozně super chemii mezi sebou. Pak stálá Zoeina milostná poradna a nejlepší kámoš starosta Levon, který taky nemá zrovna nudný život a také rodinka Breelendů, kterým Zoe pořád leží v žaludku. No prostě super!

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008)

Tento seriál si vás buď získá a nebo ne. Mě si získal na 100%, patřím k těm, kteří dychtí po dalším napínavém příběhu o upírech, vílách, vlkodlacích, měňavcích a dalších nadpřirozených bytostech, které si byli tvůrci seriálu schopni vymyslet (samozřejmě z velké části dle knižní předlohy). Je až neuvěřitelné si představit, že by skutečně mohli takovéto bytosti existovat a navíc žít společně s námi běžný život. Mám velice ráda fantasy filmy - seriály a už jen tento námět mě donutil se podívat na první sérii, kterou jsem doslova zhltla, stejně jako další série. Pokud může nějaký film - seriál o upírech a dalších mystických bytostech působit dokonale realisticky a přesvědčivě, tak je to právě True Blood, ale rozhodně to není žádný čajíček pro náctileté, takže nečekejte přeslazený příběh typu Twilight, tohle jsou skutečně nefalšovaní upíři se spoustou krve, násilí a sexu! Viděla jsem již hodně pokusů o to natočit film - seriál o upírech tak, aby sklidil úspěch a jen velmi málo těchto filmů - seriálů si odneslo tak kladnou odezvu jako právě tento. Ode mě si seriál získal jedno ohromné plus i díky tomu, že je to snad první filmové dílo, které si mě získalo více než jeho knižní předloha. Jsem velmi skeptická co se týká natáčení dle knižních předloh, jelikož film nikdy neobsahuje tolik co kniha, ale True Blood je pro mě naprostá výjimka. Po přečtení knih jsem došla k závěru, že filmové zpracování je pro mě lákavější, napínavější a bohatší, takže nahrávací tým si o de mě zasluhuje veliké uznání, rozhodně je to velmi povedené dílo! Ústřední písnička je velmi návyková, stejně jako celý seriál. Pro mě nejlepší seriál ze všech, co jsem zatím viděla. A těm, kteří tento seriál odsuzují poté co viděli pouze jeden nebo dva díly radím, zkuste se podívat na celou sérii a pak si udělejte názor. Pro mě nejoblíbenější postava: Bill Compton (hlavně díky hereckým výkonům Stephena Moyera, které jsou zkráceně WoW!)

Ally McBealová

Ally McBealová (1997)

Tento seriál patří k mým nejoblíbenějším, je zábavný, nikdy se při něm nenudíte, jelikož se v něm pořád něco děje, ať už jsou to milostné eskapády Ally McBealové nebo zapletené osudy ostatních aktérů z firmy Cage & Fish. Vždy jsem nadšeně sledovala kaskadérské a bláznivé kousky potrhlé Ally, ale musím říct, že jsem byla neuvěřitelně zklamaná z toho, jak seriál skončil. Po výborné 4.sérii jsem čekala v 5.sérii nějaký happy end pro Ally a Larryho, protože upřímně, ti dva k sobě prostě patří a konec 4. série se dal vyřešit i jinak než zničením tohoto vztahu. Vím, že byla původně plánovaná svatba Ally a Larryho a upřímně, proč ne? Mohli vymyslet do posledního dílu 4.řady žádost o ruku i bez účasti Roberta Downeyho jr. a pak po pauze dotočit poslední sérii jak bylo původně naplánováno. Ano, po drogové aférce Downeyho jr. se do toho asi moc tvůrcům nechtělo, ale právě díky tomu se uchýlili k špatnému řešení. Po 4. řadě byla ta 5. nezajímavá. A pro mě osobně pak byl úplnou katastrofou závěrečný díl seriálu. K Ally by se po tolika špatných vztazích hodil happy end s Larrym, její dcerou a jeho synem jako rodinou, po které Ally stále tak moc toužila. Aby se spolu někam odstěhovali, ať už do Detroitu nebo New Yorku, to už by bylo jedno, protože tím by to skončilo. Šťastná s rodinou, domovem a hlavně se svým panem pravým! Tímto pokaženým koncem u mě seriál ztratil 5. hvězdičku, ten konec, to prostě nebylo ono... Dám mu 5. hvězdičku, ale ta nenáleží seriálu, ale Robertu Downeymu jr. za jeho skvělé ztvárnění Larryho...

Shameless

Shameless (2004)

Naprosto unikátní kousek! Skvěle jsem se u tohoto seriálu bavila, je to velmi originální sonda do života rodinky z britského předměstí plná vtipných hlášek a komických i vážných situací...Viděla jsem zatím jen jednu sérii, ale už teď to stojí za to a vsadím se, že další série budou také...jen je škoda, že u nás tento seriál není více známý, zaslouží si větší pozornost! :)