Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (180)

plakát

Příběh se starou lenoškou (1972) (TV film) 

Ve vyhledávači jsem hledala Příběh služebnice, a místo toho jsem narazila na toto. Zkusila jsem to,  a pobavilo to.

plakát

Srdcová královna (2019) 

Zbytečně zdlouhavý děj kde se vlastně dlouho nic neděje a k tomu rychlý střihy. Nepochopitelné jednání už skoro dospělého syna a ještě víc nepochopitelné vyhrožování otce internátem. Vždyť by mu tam bylo líp, než u táty, kterýho ani nezná a který na něj ani nemá čas.

plakát

Věrní nevěrní (2018) 

Kdo čeká romantickou komedii asi bude zklamán. Podle mě je to spíše psycho s romantickým nádechem a s troškou černýho humoru, takže asi těžko se bude někdo u této komedie za břicho popadat.

plakát

Duše (2020) 

Byl tam Moody, Michael Newton a atd. jak by řekl doktor Staněk 🙂 Byla tam duše 22 s kterou dokázalo soucítit, myslím, nemálo lidí, protože se v ní poznávali, protože taky někdy pociťovali tu tíhu života, ty pochyby o smyslu vlastní existence, navíc tam byl humor a ke všemu tam byl pozitivní konec, který určitě nejednoho dohnal k slzám.

plakát

Kurz manželské touhy (2021) 

Fascinuje mě, když diváci říkají, že se u filmu pobavili a pak tomu dají dvě hvězdy. A u českých filmů jsou obzvlášt kritický. Já se bavila... a navíc mi přijde trapný to srovnávat s minulými filmy režiséra. Přece nemůže pořád dokola natáčet Teorii tygra.

plakát

Máří Magdaléna (2018) 

Rozvláčný, nudný, ignorující fakta jako že herec Ježíše je trochu postarší a na 33 let určitě nevypadal, Máří byla ztvárněná jako světice a korunu tomu všemu dal černý Petr. Alespoň, že ten Jidáš byl bílý. Nejvěrohodnější z celého filmu byla výprava. Ta mě dokázala vtáhnout do té doby a hezky si ji vychutnat.

plakát

Chlap na střídačku (2020) 

Docela dobrý varování pro toho, kdo by měl chuť na nevěru. Myslím, že po tomhle filmu, ho ty choutky přejdou 🙂  Tématem je mu hodně podobný  Zbožňovaný, který, ale není tak vtipný, jako tento film.

plakát

Bigbug (2022) 

Tak tohle je jak ze seriálu Černé zrcadlo. Absurdní i varující satira na dystopickou společnost. A jestli někdo toužil mít chytrou domácnost, tak po tomhle ho to určitě přejde.

plakát

Za láskou vzhůru (2016) 

Ten úsměv Jeana Dujardina musí odzbrojit snad každou ženskou 🙂