Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (9)

Pozůstalí

Pozůstalí (2014)

Smícháš 20 naběraček bolesti s 10 menšími miskami bezmoci, zředíš pár kapkami šílenství, okořeníš pořádnou dávkou emocí v té nejčistší formě, zahustíš kravskou dávkou deprese (pro ty, co by skutečně chtěli vyzkoušet, tak kravská dávka je něco, s čím nepomohou antidepresanty ani antiperspiranty) a okořeníš nádhernou hudbou, jejíž noty museli psát sami andělé (Max Richter je pánboh https://www.youtube.com/watch?v=2n8bIBspMLY ). S Leftovers projdete očistcem, na jehož konci budete na život a svět kolem vás pohlížet zcela jinak. POZOR - doporučeno pouze pro lidi schopné projevit empatii a pro lidi, kteří s hrdiny filmů a seriálů dokáží naplno sdílet veškeré radosti i strasti (aka pokud vždy hrdě brečíš na konci Titanicu, udělej si laskavost a čekni tuto extraordinary Tv Show. EDIT after SERIES FINALE spoiler free - Je to tam! Poslední série této jedinečné show byla .....no...jsem beze slov. Tohle je prostě vrchol televize. Hra o trůny může mít pojebané draky a drahé triky, henkaj nějaké Narcos může mít drogy a Pablíta Escobarko, ale to je všecko k piči, když tam nemáš život! A tento seriál je asi největší život, co jsem viděl. Je to poezie. Je to skvost. Je to skrytý diamant televizní tvorby (a já jsem ho viděl before it was cool, heč)! Děkuju všem, co vytvořili tohle bezkonkurenční dílo. JEDNA Z NEJLEPŠÍCH VĚCÍ, CO JSEM V ŽIVOTĚ VIDĚL!!! PeS: Max Richter je prostě bratko a ujebal na konec další dělovičku - jdu plakat a vzpomínat. DĚKUJU. DĚKUJU STRAŠNĚ MOC! https://www.youtube.com/watch?v=aS0fGS6D_JI

Mr. Robot

Mr. Robot (2015)

Nepředstírat bolí a my jsme zbabělci. FUCK the society!! Tento citát je život víc než slovo život sám. Za svůj život jsem chtěl být anarchista, rocker, rapper, pilot kosmické lodi, kurátor, trpaslík, elf, psanec, motorkář, real genstrz, dobrý syn, inteligentní vězeň, který uteče z vězení, terorista, agent CIA co nahání teroristy, Temný rytíř, Profesor Xavier, Hannibal Kanibal, Jack Dawson, Dean Winchester, Sherlock Kambrbeč, doktor, Doktor, Niki Lauda nebo James Hunt(to už nevim) pak vole to máš ještě Texaský masakr motorovou pilou jsem chtěl byt, mrdlý úředník, který po nocích zabíjí ženské, výrobce figurín, který je dělá z dívek, lulek, Viking Lothbrok, policajt v důchodu, kterého zavolají na jednu poslední prácičku, soukromý očko, finanční poradce, DJ, John Connor, chirurg na počátku 20.století, Tony Montana, Pokrevný bratr, Mistr Býn, Kenny, Slepičí úlet, Mikuláš, Ted, Snouborďák, Rafťák, Podvraťák, Feťák, sexbomba od vedle, Frank ze Tří kamarádů a Jerryho a pak myslím, že aj vlk nebo divočák. No a po tomto seriálu chci být real hacker, tak jdu študýrovat html kódy a hovna. Do konce zaří shodím CSFD a převezmu velení - žádné reklamy, sexy obrázky, život, kokina!!

Zákon gangu

Zákon gangu (2008)

Poetický komentář dle skutečné události - Již nějaký čas slýchávám nad ránem z mého okna nad postelí velmi pozoruhodný krákot či co a nešlo mi do hlavy, kdo/co že ten podivný zvuk dělá a proč zrovna u mého okna téměř ráno za ránem? Už ale vím. "Zpívala" mi vrána (pouličně řečeno Anděl smrti). Lákala mě, abych se připojil k hejnu psanců, kteří se jako vrány charakterizují vzhledem k černým oděvům a samozvané svobodě. Já se (ne)vědomě připojil, byl jsem vysvobozen z "lidské pasti" a zažil jsem jízdu svého života. Ta vrána musela vidět svýma žhavě zlatavýma očima přímo skrz mě, protože se můj krk při posledních dílech řádně rozohnil a pálil jak pálivý kečup, který však skutečně pálí. Toto pálení předznamenávalo její úmysly - konec seriálu mě zdevastoval. Ano, je to tak!! Ve čtvrtek 12. března 2015 navečer okolo 19:04 s nádherným finále umřela část mého já. Část, která již jako vráná létá s hejnem a hledá další (ne)šťastníky, co se k nám přidají. Nechte se přemluvit, dotknete se rukou boha a on z Vás udělá KRÁLE. A jak praví Neil Young - "King is gone, but he's not forgotten". Tím chci říct, že budete králové navždy! Vesnický komentář - Stalo se ze mě psančisko jaxviňa a už tůruju ve sklepě pincka pYčo!

Nathan for You

Nathan for You (2013)

Mé jméno je Nathan Fielder a vystudoval jsem TOP kanadskou univerzitu ekonomie s opravdu dobrými známkami. Pomocí nabytých vědomostí se snažím pomoci malým podnikům prosadit se a přežít v současném velmi kompetitivním obchodním prostředí. Nathan Fielder je černokněžník samoty a emocionální trpaslík. Říká se, že ďábel je umělec. Pokud je tomu tak, Nathan je jeho nejlepší výtvor.Je to nejvtipnější člověk na světě(krom Rowana Atkinsona aka Mr. Beana, okay, ale to už je legenda, to se nepočítá). Jak tato fake/real tv show, tak veškeré jeho "reportáže" a skeče z dob minulých jsou čisté komediální zlato. Neznáš Nathana, si hovno!

Mladý papež

Mladý papež (2016)

*Komentík dost možná obsahuje (ne)chtěný product placement* Mocné, skvostné, nádherné, rouhačské, sexy, dráždivé, vizuálně dechberoucí, hudebně vyladěné, emotivní, umělecké dílo. Jude Law hraje jako ďábel, což je paradox, protože hraje papeže. Papeže, který něvěří v Boha. Protože pokud v Boha věříte, nevěříte vlastně ničemu. Ani v nejšílenějších snech mě nenapadlo, že někdy přilnu k postavě papeže. Moment, ve kterém jsem se našel, připlul již v prvním díle, kdy si chtěl papež vychutnat svoji tradiční ranní Coca Colu Cherry Zero, avšak ve spíži byla pouze Cola Light, nad kterou náš Poup jen znechuceně odfrkl. Ani se mu nedivím. My, co máme vyladěné postavy, bifidus esencis shit, přece nebudem pit Lightku s malým obsahem cukru, ale pěkně Zero (0 % cukru, 100 % chuti). Je tam sice snůška takových sraček, že z toho dostanem nejspíš rakovinu, ale aspoň budem umírat jako fešáci! Ty ale co ta Eshter, brácho? Cudná holubička nepopsatelných půvabů. Při jejích scénách jsem neměl pevnou půdu(matraci) pod nohama ani klid v kaťatách. Love you big time girl! Thinking 'bout ya! <3 PeS: Aby těch superlativů nebylo málo, intro seriálu je jednoduše geniální a tak stylové, že jsem to nepobíral...ostatně, posuďte sami - https://www.youtube.com/watch?v=dPjW75fIbUo