Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Horor
  • Akční

Zajímavosti k filmům (5)

Braindead - Živí mrtví

Braindead - Živí mrtví (1992)

Když jde Lionel (Timothy Balme) s kočárkem ven do parku, je možné si v několika záběrech všimnout, že kočárek nemá uvnitř žádný ostnatý drát. Při pohledu zevnitř v něm ale drát je.

Terminátor

Terminátor (1984)

Když Terminátor (Arnold Schwarzenegger) sedí na posteli v motelu a čte si, je možné si při záběru na jeho mechanickou figurínu povšimnout, že má na čele přilepenou mouchu, která se po střihu ztrácí a znova objevuje.

Metanol

Metanol (2018) (TV film)

Hned ze začátku filmu, kdy se Malota (Lukáš Vaculík) seznamuje s Fulínem (David Máj) u výměny pneumatiky, se mu Malota představuje jako Karel Hofman. Poté nechá pozdravovat Sikoru od Maloty, tedy jeho pravého jména. O pár okamžiků později, když pozdrav vyřizuje, tak vysloví jeho celé jméno – Jiří Malota. To se ale nikdy nemohl dozvědět.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Když T-1000 (Robert Patrick) narazí náklaďákem do pilíře mostu pří honičce v kanále, je možné si z předního i horního záběru na zdemolovanou kabinu všimnout, že je uvnitř figurína.

Dědictví aneb Kurvahošigutntág

Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992)

Ve scéně v nočním klubu, kdy Irenka (Šárka Vojtková) začne pod dekou uspokojovat Bohuša a on mimo jiné řekne, že to není cesta kolem světa, ale cesta do vesmíru, je v záběrech na zrcadla vidět, že Bolek Polívka vůbec neotvírá pusu, tudíž byla scéna dodabovaná.

Reklama