Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 402)

plakát

Odpojit (2012) 

Povedená a zamyšlení hodná sonda do temných zákoutí těch všech internetů. Se nedivím, že to Severní Korea zakázala :-)

plakát

Most - Série 3 (2015) (série) 

Asi nejslabší co se týká hlavní zápletky. Hrozně postav, strašně zamotané a motivace hlavního vrahouna mi přišla tak neuvěřitelná, že nechápu, proč by měl zabíjet tolik lidí a tak složitě. Most ale není jenom hlavní zápletka - tentokrát přibyla zápletka se Ságou a její matkou, Henrikem a jeho rodinou a některé další, které byly velmi zajímavé a daly sérii zvláštní emocionální nádech, který u těch předchozích nebyl. Takže celkově zase super série. A mimochodem - sociální interakce (jak říká Sága) mezí ní a Henrikem byla naprosto super a možná pro mně ještě lepší než s Martinem.

plakát

Most - Série 2 (2013) (série) 

Minimálně stejně dobré jako 1. řada. Dokonce mi připadalo, že je zápletka kompaktnější a že se mi líp sleduje děj. Jen mi připadlo, že se na závěr nevyřešilo vše a některé otázky zůstaly nezodpovězeny.

plakát

Já, Mattoni (2016) (seriál) 

Kromě hezké výpravy jsem na tomhle seriálu neshledal nic než nudu a šeď. Bohužel.

plakát

Westworld (2016) (seriál) 

První díly jsem byl nadšený - spojení technické reality a westernové fikce a vše okolo mi připadlo jako výborné pokoukání. Jak ale přibývaly díly, moje nadšení ochabovalo, protože se tam hrozně kecá a filozofuje, objevuje se tam hrozně moc postav a člověk neví nakonec kdo je kdo, natož kdo je robot a kdo člověk. Ale znělka, ta je famózní.

plakát

Rapl (2016) (seriál) 

I když jednotlivé příběhy byly někdy dost průhledné, atmosféra, kamera a vesměs výborné herecké výkony mě každé pondělí dostaly k obrazovce. Kromě Čermáka mě bavili skoro všichni členové Jáchymovské mordparty.

plakát

Kosmo (2016) (seriál) 

1. díl průměr, další dva úžasný - hlavně díky pohledu do zákulisí české mezinárodní politiky v čele s ústřední dvojicí ministra školství a jeho tajemníka. Zbylé dvě epizody totální trapárna. Nechápu, že tohle dělal jeden člověk, protože tak nevyrovnaný dílo jsem už dlouho neviděl. Aspoň, že Josefíková je kočka a blbku hrála dobře. Nebýt těch dvou prostředních dílů, tak nevím, nevím.

plakát

Most - Série 1 (2011) (série) 

Od teď každýho vyšetřovatele budu poměřovat se Sagou Norenovou - a to bude pro ostatní hodně vysoko nasazená laťka. Kvůli Sáze (ale i Martinovi) jsem se na to koukal jako u vytržení a ani mi nevadil překombinovaný děj a mnoho postav, u kterých jsem někdy nepochopil, jaký tam mají smysl. Ale ony měly, jen to za těch 10 dílů člověk prostě zapomněl. Těším se na 2. řadu.

plakát

Gangster Ka (2015) 

Hynek Čermák standardně tvrdohustej, ale zbytek obsazení slabý a i scénář by potřeboval vylepšit.

plakát

Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem (2007) 

Ten film je dobře udělanej a je i dobře zahranej, ale já se nudil. Čekat 2 hodiny až jeden úplně obyčejnej gangster odpraví druhýho obyčejnýho (jen trochu slavnějšího) gangstera je pro mě málo. Nechápu 2 věci - jak mohl bejt takovej hajzl slavnej už v době svýho života (holt Amerika) a proč Robert Ford čekal tak dlouho, než se mu podařilo se do JJ strefit. Ale to je nadlouho. A tak nejzajímavějších je posledních 20 minut, kdy je JJ po smrti a my sledujeme zbytek života Roberta Forda.