Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 402)

plakát

Kde se cesty kříží (2007) 

Inteligentní skorokrimi se zápletkou, o které jsem nedoufal, že zaklapne a zaklapla :-). Dominique Pinon hrál tak přesvědčivě, že bych mu věřil jakoukoliv roli, kterou by si do své knížky vymyslel.

plakát

Skrytý potenciál (2015) (pořad) 

Mühlfeit je asi bedna, když vedl Microsoft po docela dlouhou dobu, ale proč se nechal naverbovat do týhle píčoviny, to nechápu.

plakát

Saulův syn (2015) 

Řev vyděšených židů z plynových komor, nahá těla na hromadách a vláčená po zemi do výtahů k pecím, nazí židé nahnaní před jámy a stříleni zezadu atd., atd, to všechno ve filmu je. Do toho Saul, podniká předem prohranou misi, která má zabránit, aby jeho mrtvý nevlastní syn skončil jinak (pohřbený) než tisíce dalších "kusů" v peci nebo v jámě. Tohle by mělo fungovat. Ale ne. Emočně hrozně ploché, za celou dobu jsem necítil ani účast, ani smutek, ani strach o hlavního hrdinu, všechno mi to bylo nějak jedno. Stačí si pustit některý "Zapomenutý transport do..." a člověk je rázem emočně úplně jinde. Kamera hodně zajímavá, ale jen na tom stavět se nedá. A toho holocaustu už taky bylo dost a jak říká verbal, někdo by měl konečně natočit něco o té genocide v Arménii.

plakát

Autobazar Monte Karlo (2015) (seriál) 

Čtrvrtníček a jeho parta by ráda byla Kanceláří Blaník autobazarového byznysu, bohužel jí (kanceláři) nesahají ani po kolena.

plakát

Kancelář Blaník (2014) (seriál) 

Obrovská prdel spojená s tepáním do všeho, co je v aktuální v naší politice, to je Kancelář Blaník. Celá trojka v čele s Markem Danielem je božská.

plakát

Už je tady zas (2015) 

Nejvíc mně po shlídnutí tohohle filmu vrtá hlavou to, jestli chtěli tvůrci Hitlera oslavovat (tajně, veřejně se to přece nesmí) nebo naopak dehonestovat. Jestli to druhý, tak se jim to moc nepovedlo, protože jejich Hitler je docela sympaťák s dobráckýma očima, který pronáší moudra, se kterými chtě nechtě občas taky musím souhlasit. Jak bylo ve filmu vidět, tak by se některým občanům Německa znovuvzkříšení Hitlera líbilo moc. Ale raději ho nechme spát, protože víme, jak to nakonec dopadlo. Ale film byl docela prdel a až na pár hluchých míst utekl jako voda. A donutil mně přemýšlet. Takže fajn.

plakát

Velký flám (1966) 

Tohle bylo dost slaboduchý a ani typické projevy Funesova herectví tomu tentokrát nepřidaly. Ve srovnání se Stepující stonožkou nebo Sedmou rotou výrazně horší.

plakát

Americký sniper (2014) 

Pokud čtete bibli, jste patriot a ještě k tomu z Texasu a nesnášíte arabáše, tak se Vám to asi bude líbit. Pro mně jenom další zbytečná glorifikace amerických vojenských operací kdesi ve světě.

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Výborná Michalina Olszańska ve formálně skoro dokonalém snímku o poslední popravené ženě v ČSSR. To skoro v předchozí větě ale sráží moje hodnocení dolů a to proto, že tvůrci skoro každou scénu protáhli o něco víc než je zdrávo. A tak, když se člověk dívá na prázdnou chodbu 20 sekund, tak se to ještě dá vydržet, ale 30 už je skoro nesnesitelné. Film tak trvá skoro 2 hodiny a v kině to je dost otravné. Doma u bedny, kde se dá trochu zrelaxovat by to asi šlo líp. No a taky mi vadily ty nekonzistentní skoky v ději, ale pokud by ve filmu nebylo to protahování scén, tak bych nad tím asi přimhouřil oko.

plakát

Co je vám, doktore? (1984) 

Svěrák v trochu netypické roli, ale jako vždy výborný. Líbily se mi "postelové" scény hlavního hrdiny s jeho manželkou. Taková je realita v manželství po 20ti letech :-)