Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (78)

plakát

Invalida (2023) 

Tak takhle dobrou komedii a jeste (temer) domaci provenience uz jsem leta nevidel! Velmi dobre, slovaci. Myslim ze mame po dlouhe dobe komedii ktera se bude casem tocit v TV rok co rok, jako stare dobre pecky. A to je po vsech tech hruzach co se roky toci jedine dobre. (Lehce cerna tragi)komedie neztraci tempo az do konce. A myslim ze snese i mezinarodni meritko, s dobrym marketingem by se mohla chytnout i velmi dobre v zahranici.

plakát

Šílená noc (2022) 

Pokud očekáváte černou komedii s hláškujícím Santou a nevadí vám spousta krve a nějaká ta rozmašlovaná kebule, je to přesně pro Vás. Žádné velké umění, ale divák se pobaví a zasměje. Určitě se na to po delším čase mrknu znova. Pokud nemáte rádi filmy s násilím nebo pokud očekáváte intelektuální film s přesahem a podrobným psychologickým vykreslením postav ....tak tohle zřejmě vynecháte :)  Solidní blbůstka, tak na 70%, což dát nejde takže za ***, protože zas taková pecka co by měla mít **** to není.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Čekal jsem spatlaný průšvih ala Prezident Blaník a ono nakonec ne. Jasně že to není velký umění, ale čék se pobaví a jede to stále na vlně seriálu. Tak 70%. -sledováno na totálně přelidněné projekci KINOBusu a publikum se spolu se mnou bavilo-.

plakát

Bod varu (2021) 

Opravdu dobrej film. Ten kdo psal scénář sakra dobře věděl jak to chodí v tomto typu luxusní restaurace. Makat tam týden, začnu fetovat taky. Možná i dřív. Jinak vkrádá se mi letmý úsměv na tvář, když si vzpomenu z filmů jak za "socíku" měl každý gastro podnik vítr z hygieny a kontroly. A ejhle, ono to je v reálném kapitalismu nemlich totéž. Ovšem v tom reálném, v tom našem svérázném postsocialistickém neokapitalismu maj dnes hospody z kontrol leda tak prdel...

plakát

Jako v bavlnce (2020) odpad!

Napad dobry, hlavni hrdinka sociopaticka svine na entou(vyborne zahrane, Rosamunde!). Ale! Vadi mi na tom 2 veci. 1) pribeh byl deravy az bida, tak jednoduse se clovek bez papiru neocitne nikde na svete, a uz vubec ne v USA. A nejen to, tech der tam bylo az hruza. 2) Film vychovava ve stylu nebud slusna ovce, bud sociopaticka ultrasvine, neboj se vrazdit, okradat lidi - nejlepe ty stare, ty maj nasetreno hodne penez. A budes cool, lev/lvice. Jiste se najdou i taci co se tim radi budou ridit, vyzkousi to i v zivote. Takze bohuzel je to jen dalsi "vychovna psychopaticka sracka". Davam odpad, kvuli jasnemu amoralnimu poselstvi, jinak bych kvuli Rosamunde - ktera fakt hrala jak o zivot - dal jednu az dve. P.S. Pokud tu pise nekdo "Samozřejmě jsem rád, že to dopadlo, jak to dopadlo" je videt ze prvni prvni vlastovka uz priletela...

plakát

Tenet (2020) odpad!

Těžká bída. Přijde mi, že poslední dobou píšou scénáře k filmům výhradně velmi tvrdí konzumenti drog, synteticky čistí scenáristé nemají šanci. Výsledek tomu pak odpovídá: zmatená kravína bez hlavy a paty, která lítá dějově nahodile sem a tam a naoko vypadá děsně promyšleně až geniálně. Samozřejmě, ani na poctivé prošpikovani cizíma, děsně vědecky znějícíma výrazama, se nezapomnělo! A to by bylo, aby v tom nějaký šmoula neviděl děsně geniální věc a neházel pak kamsi nadšené komentáře a hodnocení(4 * je minimum). Bohužel, jde opravdu jen o vizuální, přeplácaný sled blbostí nedávající reálně smysl. Pokud si tedy před shlédnutím nedáte něco "kvalitního". No, Hollywoodská studia buhvíproč cílí primárně právě na tyto diváky. Takže když pak někdo přijde s obyčejným, hlavu a patu dávajícím scénářem, tak ho s tím Hollywood vyrazí. Bylo by fajn, kdyby zase scénáře k filmům psali normální autoři a ne těžké smažky. Je to poslední dobou pro normálního diváka těžké, točí se buď překombinované zmatené cypoviny, MARVELácké hovadiny pro děti(a mentálně dospělé jen dle OP), nebo se recykluje stokrát zrecyklované(Ta verze Casablancy s Dinglebatovou a Beardsleym je opravdu nepřekonatelná!). A to je opravdu škoda. Ono do těch kin nechodí čím dál míň lidí pro nic za nic. Jestli on ten virus nakonec nebyl "darem z nebes" pro studia a provozovatele kin. Můžou to zavřít a mají svého viníka... Tak čus, Invertoři :))))

plakát

Le Mans '66 (2019) 

Tak tohle bylo fakt milé překvapení. Čekal jsem film kde to namachrovaní a neohrožení borci amíci, za spektakulárních efektních prostřihů, zase někomu natřou a ono v reálu ne, byť se jedná o soupeření s E.F. Film má spád, i přes hrůzně vypadající dlouhou stopáž se nezačnete ve filmu ani na chvíli nudit. Dobře zahrané. A pokud jste na rozdíl ode mne "auťák" tak dáte filmu rovných *****. P.S. Ale mezi námi - stejně stojím na straně Enza Ferrariho, protože to byl závodník a muž který něco vytvořil, narozdíl od toho balíkovatýho synka Forda II. I ta scéna ze závodu, kdy Ford odlétne vrtulníkem za komentáře E.F., je všeříkající. Je hezké že to v tom filmu v podstatě i říkají - pro Enza byl "možná že rovným kolegou" Ford I, ale rozhodně ne nějaký synek/chrlič aut pro balíky který k autu "odspoda" nikdy nečichnul. Bandu jeho manažerů nevyjímaje. Tak a teď si jdu prostudovat web jak moc se to liší od skutečnosti...

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) odpad!

Pan Rambo nam trochu zdementnel, prochazi se o pulnoci sam ulicemi Mexika a to rovnou do bordelu plneho ozbrojenych grazlu. A to prosim jen s nozikem, 2 pistolkama a fotkou! Prejizdi hranicni plot do USA v podobe dratku(kde se flakas s tou zdi, Donalde?!) pickupem, aniz by ho pri tom a potom nekdo obtezoval... No proste pohoda. Brutalni akcnost a litry krve na vsechny strany nenahradi ultrastupidni scenar, to opravdu ne. Jezis to byla sr...anda. Proc to vubec vzniklo(krome snahy nahrabat posledni dolar z chcipajici legendy)? P.S. verbal ma asi prisun kvalitniho materialu :) NEDOPORUCUJI FANDUM stareho, dobreho Ramba.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) odpad!

Cypovina a siiiilene natahovana nuda o hovne takze za 0 hvezdicek. Jenze Leonardo i Pitt zas hrajou vyborne(Leonardova dejova linka neni spatna), takze za jednu hvezdu kvuli nim. Jenze zas je tam upalujici onano-psychopaticky sen magora-rezisera. Takze bez hvezd. ODPAD. Mozna kdybych byl fanda hollywoodske TV tvorby 60. let, a onanoval pri pohledu na horici lidi, dokazal bych to ocenit. jinak obecne, QT se riti nezadrzitelne do hajzlu a zrychluje to....P.S(1) Bezi to v kinech a uz to ma pridomek "kultovni". Mhmmm, tak jo.... P.S(2) 83% za tuhle hovadinu, vopravdu???? No, aspon uz vim jaky to je pocit kdyz ceka vojede nemecky turisticky zajezd a on za to jeste musi zaplatit. P.S(3) Radeji dal od psychopatu a magoru ktere fascinuje upalovani. Od psychousskych Reservoir Dogs evidentne zadny posun. Takze tohoto pana uz definitivne vynechavam.