Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (241)

plakát

Hra o všechno (2017) 

Jedním slovem...NUDA. Nic záživného. Ztráta času

plakát

John Wick 2 (2017) 

Jednička je prostě originál a dvojka je jen málokdy stejně dobrá. A ani zde tomu není jinak. John Wick je pořád dobrý, ale není výborný. Příběh je už podle mě uměle natahován a předělán tak, aby John musel zabíjet a zabíjet. Bojím se, aby nedopadl jako 96 hodin, kdy dvojka ušla, ale trojka už byla... špatná. Každopádně pěkné pokoukání.

plakát

Kong: Ostrov lebek (2017) 

Příběh není špatný. Ale upřímně mě dost zklamaly herecké výkony. Takže to celý film dost shodilo. Taky by mě zajímalo, kolik variant ještě bude. Minule bojoval s T-rexem, teď příšery, příště Godzilla. Není nutné vidět

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Pěkné. Tak bych to shrnul. Písničky pěkné, pěkně vybrané a zahrané role. Příběh je jasný pro každého, kdo zná pohádku, ale ztvárnění se povedlo. Jen jsem upřímně hledal ve filmu toho homosexuála, kvůli kterému to v Rusku vysílají až od 16 let. Buď mysleli kamaráda, sluhu a patolízala LeFu. A nebo herce Iana McKellena, který se tam objeví. Vážně nevím. Ani jeden se tam neprojevuje. Tohle se povedlo, i když nevím, zda je to správný směr, začít filmovat kreslené pohádky. Příště bude Dumbo, tak bacha.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Co se vám na tom lidi líbí? Je to dost nudné. Řekněme dobře zahrané, pěkné bojové scény, zbytečně moc sprostých slov, dost krve a pár vtipů. Ale té akce tam moc není a vážně jsem se dost nudil. Ještě ukňouranější, než Wolverine. Udělejte si vlastní názor, ale já té vstupenky do kina lituji.

plakát

Wonder Woman (2017) 

Dost nudné a docela dlouhé. Přijde mi, že DC se ty komiksy moc nedaří. Poslední pěkný byl Muž z oceli, ale od té doby nic moc. Film mě vůbec nenadchl. Pár dobrých scén, ale upřímně řečeno ve většině z nich byly hodně vidět efekty. Takže to ještě víc vypadalo, jako pohádka. A hlavní odpověď na otázku, kdo je Arés byla odpovězena již v polovině filmu, ne až na konci. A vycpané brnění hlavní hrdinky nebylo také nic moc. Škoda

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Nic, co bych musel vidět znovu, ale na český film to ušlo. Nebyl to až tak velký průšvih. Ale nevím, proč jsou z toho všichni tak odvaření. Kdyby tam nebyla, již z prvního dílu, osvědčená dvojice Trojan a Dvořák, kteří se špičkují, tak zase film o ničem.

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

Upřímně tedy nic moc. Vlastně veškerá pointa je řečena už v trailerech. A co je horší, tak i dost těch dobrých vtipů je už prozrazena. Takže jsem se párkrát zasmál a to bylo vše. Starší děti smáli a menší moc nechápali. Takže dost zklamání.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Nehrál jsem hry, proto nejsem příběhem tak pohoršený, jako někteří jiní zde. Každopádně příběh mě neuráží, ale také nepřekvapí. Víceméně je jasné, co se stane už při úvodním logu Ubisoft. Pěkné bojové scény a parkour honičky. Rád se na film zase někdy podívám, ale klidně si pár měsíců počkám.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Nepovedlo se to. Jsem velký fanda komiksovek a Muž z oceli byl pro mě vítaná změna oproti klasice. Ale toto pokračování se prostě nepovedlo. Jak může SUPERMAN říct "Musí mi pomoct, nebo umře". A logicky uvažují Batman chce zabít Supermana, protože co kdyby on se rozhodl zabít lidstvo. Zkrátka hlouposti. A Lex Luthor, který je víc šílený, než geniální. Zlatý Kevin Spacey vám řeknu. A další věc, zbytečně dlouhé. Kupříkladu výlet Klárka někam na horu a pokec s jeho mrtvým otcem, je prostě zbytečnost. A takových nelogických a i zbytečných věcí je zde více. Podívejte se na to a udělejte si svůj názor. Tím spíš, že jsou zde odkazy na jiné hrdiny a na sólovky s nimi.