Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (241)

plakát

96 hodin: Zúčtování (2014) 

Dost slabota. Jednička je velmi dobrá a skoro i originální. Ale už dvojka je slabá a tohle vůbec. Liam je už jasný důchodce a i když použili hodně střihů, aby jeho chvaty vypadali reálně, tak mu nevěřím vůbec žádný z nich. I podle běhání a držení těla je vidět, že už je starý. Nuda a ztráta času

plakát

Equalizer (2014) 

Moc dobrý. Na rozdíl od jiných filmů tam nebyla 5 minutova scéna s jeho dovednostmi a výcvikem. Denzel je halt borec. Nebylo tam zabíjeni bojovým uměním, ale chytrosti a plánováním. Doporučuji

plakát

Sága: Prokletí stínů (2013) odpad!

Příběh nebyl špatný. Ale herci, jejich výkony, triky, masky, bojové scény. Zkrátka všechno bylo hodně špatné.

plakát

Rohy (2013) 

Bohužel jsem moc nadšeny nebyl. Od začátku se da vytušit, kdo je vrah a ten konec byl moc přitaženy za vlasy. Takže celkový dojem chabý.

plakát

John Wick (2014) 

Po dlouhé době film, kterému jsem dal 5 hvězdiček. Je to klasická střílečka. Nemusíte nad tím přemýšlet, ale i takové filmy se dají dost pokazit. Tento se povedl. Žádné bezedné zásobníky, žádné zabytí dvěma údéry ruky, žádné vystřílení 20 nábojů ze samopalu na jednoho lumpa. Najde se tam i vtipná scénka. A nápad s úklidovou četou a hotelem pro zabijáky je luxusní. Jen mě tedy dost překvapilo, proč v kině jednou byla ruština přeložena do titulků a jednou byla bez titulků. Ale za to film nemůže.

plakát

Lucy (2014) 

Na jednu stranu nuda a na druhou stranu je to už moc přitažené za vlasy. Nebavilo me to. Moc nereálné. Lepší je Všemocný.

plakát

Drákula: Neznámá legenda (2014) 

Pěkný a zajímavý příběh. Dobré herecké výkony dvou hlavních postav, tedy Evans a Cooper. Ostatní výkony jsou zapomenutelné. Ale naprosto geniální efekty. Přeměny v netopýry, zpět v muže a taky v netvora jsou dost dobré. Moc jsem si to užíval. Mohu doporučit. V tomto světle se Drákula nejeví zas tak zle.

plakát

Godzilla (2014) 

Překvapivě je Godzilla kladný hrdina. To se ale dozvite až po více než hodině. Celkově je to nudné a zdlouhavé. Zlatá stará klasika.

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Překvapivé dobrá komedie-parodie. Několikrát jsem se tak rozesmál, že jsem musel film zastavit. Spousta parodie a nebýt těch několika krvavých scén, tak je to moc dobrá parodie. Musím si to co nejrychleji pustit znovu, abych nasál vtipy. Vřele doporučuji.

plakát

3 dny na zabití (2014) 

Neurazí, ale ani nezaujme. Dost zapomenutelný film. Nicméně jsem se párkrát dost zasmál a některé přestřelky jsou docela dobré. Jen honička Audi A8 s Pažoutem? No nevím. Ale na podívání dobré, jen nad tím moc nepřemýšlejte.