Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (241)

plakát

Pár nenormálních aktivit (2013) 

Ta jediná hvězdička je za Marlona. Ale co už nerežíruje jeho brácha Ivory stojí to za prd. Za celý film jsem se zasmál jednou, což si myslím, že na komedii je dost málo. Takže jen dvě slova "Ztráta času"

plakát

Čínský zvěrokruh (2012) 

Teda Jackie už nemá soudnost. Vtipné to není, bojové scény nejsou nic moc a těch triků kolik v tomto filmu bylo. Přihlouplá bitka s piráty byla spíš trapná a ječící ženský byly opět na zabití. Ztráta času a to ztráta dvou hodin. Děs

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Bylo by to pěkné, kdyby to bylo domyšlené a vysvětlené. Zajímavý i když neoriginální příběh. Slušně zahrané. Myslím, že dost dobré efekty. Ale bylo to prostě nedodělané. Nevím, jestli je to připravené na pokračování, ale doufám, že ne.

plakát

Jack Ryan: V utajení (2014) 

Průměrný akčňák. Ničím nezajímavý a lehce zapomenutelný. Žádné velké zvraty, žádná překvápka, žádný vtip. Docela nuda. Víc k tomu nenapíšu

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Páni, moc pěkný. Bál jsem se, že to bude blbost, ale je to pěkná komedie. Chvílemi si Staloone dělá srandu z Rockyho, ale o to je to lepší, asi jako když řekne ve filmu Tango a Casch, že Rambo je trouba. Několikrát jsem se musel smát nahlas. Pěkné popichovačky mezi hlavními boxery a i přesto, že závěr je předem odhadnutelný, tak je pěkný. Moc líbilo a můžu doporučit.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Hooodně mě to zklamalo. Hodina a půl nudy, a ten zbytek je trocha akce rozkouskované do dvou hodin a dvaceti minut. Vážně nuda. Způsob, jakým se Spajdy zbavil té živé baterky je jasný skoro od začátku. Co mě mile překvapilo, bylo pojetí nejspíš Hop Goblina Danem DeHaanem. Škoda, že se tam objevil až na konci a byl velice rychle poražen. A ani Garfieldovi vtipné poznámky nebyli tak vtipné, jako v prvním díle. Škoda peněz, jít na to do kina.

plakát

Muž taiči (2013) 

Docela fajne zápasy, dobrá proměna Tigra. Ale ta trocha efektů, co se ve filmu oběví je dost chabá a konečná bitka Tigra a Reevse je dost umělá a ze strany Reevse už neuvěřitelná. Že by zvedl chlapa do vzduchu? Dny Matrix už jsou dávno pryč. Nicméně neuškodí se na to podívat.

plakát

Rivalové (2013) 

Nejsem moc zastánce životopisných filmů, ale tento se mi dost líbil. Vypořádávání se zdravotním stavem po nehodě Laudy. I když některé ty záběry z nemocnice nejsou moc příjemné. Ale popichování a rivalita, ale i přáteství bylo pěkné. Užil jsem si tento film a jakožto negramot ve světě F1, je mi jedno, jaké tam byly nesrovnalosti s rokama a stájema atd...

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Je to prostě borec. Moc povedený film. Kapitán dost přitvrdil při rvačkách. Akční scény dost luxusní, zápletka ucházející výkony moc dobré. Byl jsem moc spokojený. Jen jsem si celou dobu říkal, kde je agent Burton (Hawkeye). Musím doporučit.

plakát

Elysium (2013) 

Mohlo to být dobré, ale něco tomu chybělo. Ani nemůžu říct co. Líbil se mi tam záporák Kruger, ale jinak... Nuda!!!