Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Medvěd

Medvěd (1988)

Absolutně úžasný film!!! Ikdybych ho viděl 100x pořád to bude málo a budu ho chtít vidět znovu. Poprvé jsem jej viděl v kině, což byl úžasný zážitek. Jednou jsem si tento film půjčil v půjčovně a obsluha uznale pokynula nad výběrem s tím, že si tento film zas až tak moc lidí nepůjčuje. A to je naprostá škoda. Jelikož tento film vyšel i v edici DVD co se prodávají v trafikách, tak by si jej měl pořídit každý. Neprohloupí.

Záměna

Záměna (1983)

Naprosto úžasný, skvělý snímek. Od první do poslední minuty. Film který dokoukám a jsem schopen si ho okamžitě pustit znovu. U nás nadabovaný minimálně 3x, přičemž z mého pohledu je jeden úžasný, jeden nenadchne ale ani neurazí a jeden co kazí vtipy a ubírá filmu šťávu.

Predátor

Predátor (1987)

Tento film jsem viděl už tolikrát, že už bych měl snad sám žít v džungli. A přesto je to sotva desetina toho, kolikrát ho ještě uvidím (anebo vidět chci). Měl jsem to štěstí ho vidět v kině a přestože mě tehdy přišel vstup jen na 1,20 Kčs (permanentka - jeden z 25 filmů za 30Kčs), dnes bych dal klidně i pětikilo abych jej zas viděl na velkém plátně. Atmosféra, džungle, hudba, příběh, vesmírná příšera s „pěknou držkou“ a…Arnold. Tehdy jsem netoužil po jiné zbrani než po jeho M16A2 a i dnes mi při pohledu na ni jihne srdce – granátomet je prostě granátomet. Ty emoce z filmu mi vyvolá i pohled na plakáty, které jsem si s neskutečnou radostí kupoval vždy když do města přijely kolotoče nebo byla pouť. Úžasná doba, kdy se zpožděním přicházely úžasné filmy.

Hačikó - příběh psa

Hačikó - příběh psa (2009)

Krásný film o legendárním psovi. Neskutečná věrnost. Musím se přiznat, že patřím k těm, kterým se tento remake líbí více než originál. Pro mě je to takové komornější, plynulejší. Skvěle natočeno a závěr se stařičkým Hačikem obzvlášť.