Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (9)

plakát

Praha - den & noc (2022) (pořad) odpad!

Co jsem tak pochytila má to být inspirované seriálem Berlin - Tag & Nacht (seriál) (2011)  Nevím, jaký úspěch má tento seriál v Německu, ale ta naše verze je opravdu průšvih. Celé to působí jako velká improvizace, pořád dokola se tam řeší ty samé věci a postavy jsou tam nějak bez hloubky. Prostě si tak nějak žijou, občas se opijou a život jde dál. A jestli to má poukázat na život v Praze, tak je mi pražáků docela líto. Hlavně jsem ještě nepřišla na to, na koho má pořad cílit, protože jestli je to pro teen, tak je to slušná předváděčka sprostých slov, sexu a alkoholu. Super!

plakát

2 na 1 (2022) (pořad) 

Návrat do let minulých ve stylu Hogo Fogo a to mě tehdy taky nebavilo. Bohužel v dnešní době je tento styl zábavy dost retro a na hranici trapnosti a nevkusu.

plakát

Like House (2021) (pořad) 

Na to už jsem asi moc stará...ale věřím, že dnešní generaci to bavit bude.

plakát

Infiltrace: Obchod se svědomím (2019) (TV film) 

Hrozně by mě zajímaly motivy laxních doktorů/zda je to opravdu projev vyhoření, nebo psychického vyšinutí. A takovým lidem v bílých pláštích svěřujeme své zdraví, svou důvěru a mnohdy i život. Každý lékař by měl mít povinně nařízenou psychoterapii, supervize a pravidelné atestace! A kde je pak nějaká spravedlnost? Kde je nějaký postih? Název je podle mě dobře vystižen, pokud ale však tito lidé vůbec nějaké svědomí mají. Hodně silné příběhy, o kteréch je dobře, že se ví! Ale nekouká se na to snadno....:-(

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Přesah to bude mít asi hlavně pro lidi, kteří ze severu jsou a ví, jak to tam chodí...:))

plakát

Milí lidé (2010) 

Do filmu jsem šla bez jakéhokoliv očekávání. Bizarnost příběhu ve mně evokovala mnohdy stísněné pocity, ale nechala jsem se jim unášet až do samotného konce, u kterého mě pobavila ironie a nadsázka „sladkého" happy endu, který byl vynikající jako růžový puding. Přesto vím, že jedno zhlédnutí mi dokonale stačilo, podruhé bych film rozhodně vidět nechtěla, milých lidí není nikdy dost, ale vše má své hranice.